Лайфстайл

Джулия Робъртс: 16-годишната й дъщеря изглежда точно като актрисата на дебюта си на червения килим

дъщерята на Джулия Робъртс - Кан (2)

Дъщерята на Джулия Робъртс се представи пред обществеността в Кан. По време на този дебют на червения килим беше забележимо, че Хейзъл е като копие на известната си майка Джулия Робъртс.

Обикновено актрисата Джулия Робъртс държи децата си далеч от очите на обществеността. Но на 17 юли 2021 г. на дъщеря й Хейзъл бе разрешено да направи първата си голяма изява пред папараците в Кан.

До  баща си Даниел Модер, когото придружаваше на премиерата на филма му „Ден на знамето“, тя показа изящна фигура на червения килим и зарадва всички – не на последно място заради изненадващата прилика с известната си майка Джулия Робъртс.

дъщерята на Джулия Робъртс - Кан (3)

Дебют на червения килим: Така дъщерята на Джулия Робъртс Хейзъл се появява в Кан

Джулия Робъртс да застана настрана от събитието, така че всички погледи бяха насочени към дуета баща-дъщеря.

Нямаше обаче как да се избегне сравнението на майка и дъщеря. Приликата с 53-годишната актриса е просто невероятна.

дъщерята на Джулия Робъртс - Кан (1)

Дългата, гъста коса, красивото лице, положителната харизма: Хейзъл Модер е перфектният образ на майка си, но със сините си очи е наследила нещо и от външния вид на баща си Даниел.

16-годишната красавица, която със сигурност е била наясно с вниманието, което ще привличе, не беше заложила на сложен стайлинг. Тя бе облечена с дантелена рокля с дължина до глезена в стил 90-те с копчета и може би по този начин се е опитала да отдаде почит на майка си Джулия.

В края на краищата, тя направи своя голям пробив през 90-те години и такова облекло пасва идеално на стилът по онова време. Хейзъл е завързала косата си в разхлабена опашка и с малко спирала е подчертала очите си.

Прекрасна е, нали?

6329

Similar Posts