Езотерика

Енергиен портал 11.11: Какво да правим и какво не на огледалната дата

Енергиен портал 11.11

Ноември е един от най-силните дни по отношение на енергията. Огледалната дата 11.11 в ангелската нумерология означава подкрепа и покровителство на висши сили и в този ден мнозина ще могат да привлекат не само успех, но и ще направят кардинални промени към по-доброто си бъдеще.

Единицата има свещено значение и експертите препоръчват да използвате шанса, даден „отгоре“, за вашето собствено благополучие. В този ден на ноември всеки ще може да се трансформира.

Огледална дата - как да използваме 11.11

На 11.11. се отваря енергиен портал

Как да използваме датата 11.11 за да променим живота си към по-добро?

Пожелайте си нещо

Числото 1 е Божественото провидение, неговата енергия засилва добротата и отговаря на молбите. Можете да си намислите желание и да го отправите към Вселената в златната минута: 11 часа 11 минути. Има само едно правило, което трябва да се спазва: молбата ви не трябва да е зла и егоистична. Също така, на този този ден можете да подготвите карта с желания и да я активирате.

Огледални дати ноември

Огледални дати през ноември – как да използваме датата 11.11.

Започнете важен бизнес

Под егидата на Единицита е много по-лесно да се постигне успех. Отправете молитва към своя ангел-покровител и с леко сърце да започнете да изпълнявате задълженията си. Днес трябва да сте уверени в способностите си: положителното отношение и вярата в най-доброто няма да позволи на неприятностите да ви споходят.

Огледални дати - как да използваме 11.11Огледални дати – как да използваме 11.11 за успех и късмет

Сключете мир с любимите хора

11 ноември е прекрасен ден да поискате прошка за лоши дела, да намерите компромисни решения и да намерите хармония в душата. Важно е да поискате прошка не с думи, а с дела, като промените поведението си към по-добро. С подкрепата на висшите сили няма да е трудно да поемете по правилния път и да оставите след себе си всичко лошо.

11.11 носи успех и късмет

 

Огледални дати през ноември

Финансова дейност

На 11.11 можете спокойно да харчите големи суми за планирани и смислени покупки. Това може да бъде пътуване за просветление и духовно израстване, както и инвестиция в бизнес. Важно е да придобиете наистина значими неща, както и да не забравяте за благородството и да помагате на тези, които се нуждаят от подкрепа.

11.11-огледална дата-огледални дати ноември

Енергиен портал 11.11 – как да използваме интуицията си

Повишена интуиция

Особено важно е вниманието към предчувствията на огледалната дата. Интуицията ще ви помогне да вземете правилните решения. Избягвайте неприятностите и привличайте успех, като сте на точното място в точното време.

11.11. се счита за ден на силата и трябва да използвате енергията му разумно. Помнете, че гневът, агресията и егоистичните мисли няма да доведат до успех, а само ще ни навлекат неприятности.

1530

Similar Posts