Езотерика

10 предупредителни знака, които Вселената ни изпраща

Предупредителни знаци от Вселената

Нашите мисли, чувства и действия трябва да резонират с душата ни. Само тогава сме на прав път!

Много хора вярват, че всичко в живота ни се случва случайно. Ние сме просто зрители в това „кино“. Но в действителност нещата са съвсем различни. Ако се вслушаме поне малко в гласа на интуицията си, веднага ще разберем, че всичко, което се случва, е това, което ние самите сме „създали“.

Вселената ни изпраща предупредителни знаци

Може би и най-вероятно ние не разбираме напълно какво „правим“ в един или друг момент, но Вселената винаги е нащрек. Тя се грижи за нас, изпращайки ни предупредителни знаци. Целта е да ни „каже“,  че сме на грешен път, който може да доведе до неприятности. По същия начин тя „сигнализира“ и когато намерим единствения правилен път – тогава сякаш „крещи“: „Всичко е наред, давай, не се страхувай!“.

Вселената ни напътства чрез различни обстоятелства и събития

По принцип предупредителните знаци на Вселената се проявяват чрез различни нежелани обстоятелства и събития. Те показват, че нещо не е наред с нашата енергия, че тя е насочена (или в момента просто е „заседнала“) към ниски вибрационни честоти.

Какво се случва, когато енергията ни вибрира на ниски вибрационни честоти?

Че нашите мисли, чувства и действия са насочени единствено към негативното. Тогава не е изненадващо, че нещата в живота не вървят по начина, по който искаме. Преследват ни само неприятности и провали.

Какво се случва, когато енергията ни вибрира на високи вибрационни честоти?

И напротив, когато нашите мисли, чувства и действия се движат към високи вибрационни честоти, животът ни става по-добър. Всичко се получава и имаме късмет във всичко. А това означава, че сме на прав път. Ето защо е толкова важно да повишим своята вибрационна енергия, като се съсредоточим върху положителните мисли.

Въпреки факта, че е по силите на всеки от нас да резонира с висока честота на трептене, е доста трудно постоянно да останем „на върха“.

Как може да се обясни това? Факт е, че нашите души са тясно свързани със Земята. Те са във физическото измерение, което е по-плътно и по-бавно от висшите, ефирни (ефирни) измерения.

Нашата Земя и нашите тела са съставени от по-ниска вибрационна енергия от нашите души.

В резултат на това от време на време сме преследвани от провали и падения. Не се притеснявайте и не се паникьосвайте. Вселената се „опитва“ за наше собствено добро, като изпраща предупредителни знаци. И стига да не ги пренебрегваме, тогава всичко ще е наред – те просто ни показват правилния път в живота.

Слушайте внимателно и съзнателно предупредителните знаци на Вселената

Те са като пътни знаци. Пренебрегнем ли ги и вече сме се изгубили.

Списък със сигнали, за които да внимаваме

Ако внезапно ударите нещо твърдо с палеца на крака си.

Ако заседнете в голямо задръстване.

Ако забележите подли погледи или чуете такива забележки.

Ако се нараните неочаквано

Ако изникнат неочаквани разходи или сметки, за които дори не сте подозирали.

Ако постоянно се карате с любимия човек.

Ако ви споходи болест.

Ако често имате силно главоболие.

При загуба или повреда на имущество.

Ако усещате безпричинно неприятни миризми, звуци или вкусове.

Всички горепосочени сигнали са предупредителни знаци, че трябва да се концентрирате и да се „настроите“ на различна честота на енергийна вибрация – по-висока.

Така че, ако забележите един от тези сигнали – незабавно спрете и действайте!

Спрете да работите върху това, което правите в момента. Не говорете и не се спирайте на мисълта, която буквално ви преследва напоследък. Работата е там, че това ви отвежда от правия път.

Вместо това поемете дълбоко дъх, отделете се от ситуацията. Можете да медитирате, ако имате такава възможност.

Ако бързо реагирате на предупредителните знаци и предприемете действия, Вселената ще ви помогне отново да се върнете на правия път.

И още един важен момент – не трябва да мислите постоянно за предупредителните знаци на Вселената. Забелязали сте ги, коригирали сте линията си на поведение и … забравяте за това!

Факт е, че щом започнем да говорим, да анализираме, да се опитваме да разберем предупредителните знаци по-дълбоко, енергията на нашата вибрация намалява. Така че просто следвайте „пътните знаци“.

И не забравяйте, че най-сигурният начин да разберете дали сте дешифрирали правилно сигнала, получен от Вселената, е да слушате сърцето и душата си.

Нашите мисли, чувства и действия трябва да резонират с душата ни. Само тогава сме на прав път!

38328

Similar Posts