Декорация Фън Шуй

Фън Шуй за любов: Във всяка къща има зони на романтика и любов, просто трябва да ги уловим

Фън Шуй за любов

Във всяка къща има зони на романтика и любов, твърдят експертите по Фън Шуй. Енергиите обаче се променят всяка година, сменяйки местоположението си.

Но как да уловим тези блажени енергии?

Фън Шуй препоръки за привличане на любов

На първо място, трябва да сте уверени в собствената си готовност за сериозна връзка. Ако е така, тогава следва да предприемете някои прости, но важни стъпки. Изхвърлете старите неща, които ви напомнят за минали привързаности (писма, снимки, сувенири, бижута).

 

Подредете спалнята си според Фън Шуй

Вместо единично легло поставете широко двойно легло. Не трябва да стои до стената, а с достъп до нея от двете страни. Това ще отвори допълнителни пътища за енергията на Ци и ще ви изпълни с благословена сила, която с помощта на средствата Фън Шуй ще привлече много по-лесно любовта.

Определите своето Гуа

След това трябва да определите своя Гуа, да идентифицирате намирането на благоприятните посоки. Добре е да спите с табла в посока Любов Ян-нан – именно това насърчава щастието в личния ви живот. Можете да поставите нещо близо до леглото, което вашият бъдещ партньор би искал – да речем, няколко мъжки списания. Закачете аксесоар от мъжкия гардероб на видно място, само като символ.

Двойни символи

Възползвайте се от двойните изразителни символи на Фън Шуй любов – например патици. Ще работят добре за привличане на любов и други двойки предмети – сервиз за двама, вази и т. н.

Мислите ви трябва да са положителни

Мислите ви трябва да са положителни, а действията ви да са такива, сякаш в живота ви вече се е появила истинска любов. Дайте на света около вас сигнал, че сте готови да пуснете истинско чувство в сърцето и живота си.

Използването цветето на романтиката

Древната система от знания по астрология Бази Четирите стълба на Съдбата се занимава с изучаване на човешката съдба, житейски път и късмет. Същността на метода е да намерите и активирате вашето Цвете на романтиката – нарича се още Праскова.

Цвете на романтиката

Не е нужно да търсите цветето на романтиката. Вашият личен прасковен цвят може да бъде едно от четирите китайски зодиакални животни – петел, заек, кон или плъх. Просто трябва да знаете на кое животно сте родени.

 

Има няколко начина да използвате Прасковен Цвят, за да привлечете любов – както прости, така и сложни. Например, купете фигурка на вашето животно и я дръжте при себе си през цялото време. Може да бъде обикновен ключодържател със снимката му.

Активирайте специални романтични зони в къщата

Друг начин е да активирате специални романтични зони в къщата. Всяко животно отговаря на една от посоките на кардиналните точки. Всеки Прасковен цвят не улавя цялата страна на света от 45 градуса, а само централния й сегмент от 15 градуса. Активираното място трябва да е в центъра на сектора.

 

След като определите необходимия сектор, поставете там ваза със свежи цветя. Сменяйте водата и цветята на всеки два до три дни – те трябва да са постоянно пресни. И премахнете вазата веднага след като Прасковеният цвят е проработил успешно.

Символи и талисмани на любовта

В своята практика Фън Шуй използва голям брой от тях.

Божури

Тези цветя са едни от най-силните любовни талисмани. Картина с тях трябва да бъде окачена на входа на спалнята. Божурите привличат съпруг към неомъжени момичета, обещават повишена любов на съпрузите към омъжените дами. Въпреки това, може да има страничен ефект: съпрузите могат да бъдат привлечени от други жени, така че е по-добре да оставите съпругата да окачи картината в хола.

Земни символи

Това са много силни талисмани – кристали. За да се активират и да работят ефективно, трябва да бъдат поставени в югозападната част на спалнята. Предварително се почистват със слаб физиологичен разтвор, като се поставят там за една седмица. Ако една жена постави такъв кристал, нейният мъж ще полудее още повече по нея.

Кристална купа с вода

В случай, че не е възможно да използвате кристала, използвайте друг метод. Напълнете кръгла прозрачна купа или кристална стъклена ваза с вода. На дъното поставете камъни и пръстен от всякакъв метал, но без камък. Върху водата поставете венчелистчетата на цвете, за предпочитане роза или божур  и две плаващи свещи. Позиционирайте тази купа в югозападния ъгъл на спалнята. Запалете свещите всяка вечер и редовно сменяйте водата и венчелистчетата във вазата. Скоро очаквайте любовта да почука на вашия праг!

125

Similar Posts