Лайфстайл Любопитно

ГРИВНИ на СЪДБАТА: Какво означават линиите на китките и важен ли техният брой?

Какво означават линиите на китките

Много хора знаят, че миналото и бъдещето на човек е закодирано в линиите на дланта. Но не по-малко важни са линиите на китката, които се образуват още преди раждането. Тези линии, наречени розетки или гривни, могат да разказват истории за здраве, финанси и лично щастие.

 

Линиите на китката се „четат“ по-лесно от линиите на дланта. Повечето хора имат две линии, въпреки че могат да бъдат до четири, като четвъртата линия е най-рядката.

 

Интересното е, че линиите на дясната и лявата ръка може да са различни. Редовете от дясната страна говорят за настоящето и бъдещето, а отляво – за съдбата. Сравнявайки линиите на двете ръце, можете да разберете колко точно се изпълнява съдбата ви.

 

Важно е да се обърне внимание на дълбочината, яснотата и дължината на линиите на китката.

 

Първата линия е линията на живота и здравето. Ако линията е ясна, дълбока и равна, това е знак за добро здраве, издръжливост и физическа сила. Хората с тези линии обикновено са щастливи и успешни, а трудностите са рядкост.

 

Начупени, извити или тънки линии могат да показват здравословни проблеми и лош късмет. За такива хора е важно особено да се грижат за здравето си, да се хранят правилно и да бъдат активни.

 

Извитата първа линия може да показва проблеми със зачеването както при жените, така и при мъжете, особено ако тази форма се повтаря и на двете ръце. Също може да показва и кариерно израстване.

 

Втората линия е линията на финансовото благополучие. Правата линия показва умствена работа, а кривата линия показва физически труд. Прекъсната и къса линия означава, че парите няма да дойдат лесно, ще трябва да работите усилено.

 

Броят на сегментите на линията показва финансова стабилност: всеки сегмент съответства на 30 години живот.

Пропуските между сегментите показват периоди на липса на пари или дълг. Колкото по-кратки са интервалите, толкова по-добре. Разклонена линия в края е знак за просперираща старост.

 

Третата линия е линията на любовта и брака. Тази линия не се среща при всички. Но ако съществува, човек е предопределен да срещне любовта си и да живее щастливо в брака. Разстоянието между втория и третия ред показва възрастта на съдбовната среща: колкото по-голямо е разстоянието, толкова по-късно ще се случи. Пропуските на третия ред показват прекъсвания в отношенията, а броят на сегментите показва броя на възможните бракове или партньори.

 

Четвъртата линия е линията на дълголетието. Това е най-рядката линия. Ако е налице, човек ще живее дълго, поне 100 години. Важно е линията да е еднаква по цялата си дължина – това показва, че човекът ще запази яснота на ума и активност до старост.

 

Квадратите на линиите са добър знак, който показва, че животът на човека е защитен от ангел пазител и той не е застрашен от злополуки и бедствия.

 

Проверете вашите гривни на съдбата, но не ги приемайте като неизбежни, а като възможност да промените нещо в живота си.

В крайна сметка никоя линия на китката ви не може да ви попречи да се грижите за здравето си, да се развивате духовно, да се наслаждавате на малките неща и да постигате целите си.

174

Similar Posts