Любов и връзки

Интимен масаж в 6 стъпки: За да задържите по-дълго страстта

масаж-в-6-стъпки

Интимен масаж в 6 стъпки

 

Ако искате да задържите по-дълго страстта в интимния си живот, защо не опитате с прост, но чувствен ceкcи масаж. Това ще помогне много вие и вашият партньор да проучите взаимно частите от тялото си и да откриете други ерогенни зони, които по принцип не се възприемат като такива. Ето как можете да се поглезите:

Чувствен-масаж

 

Стъпка 1: Подходящи условия

Мекото легло си е незаменимо за правене на любов, но идеалното място за масаж е легло или кушетка, която е по-твърда и стабилна. За максимален комфорт, добавете възглавници или просто сгънати меки одеяла под врата, коленете и глезените на партньора.

Чувствен-масаж-стъпка-по-стъпка

 

Стъпка 2: Избор на масажно масло

Освен мекотата и топлината на ръцете ви, необходимо е също и да добавите масажно масло, което намалява триенето и прави движенията по-лесни. Ако желаете да усилите сексуалния ефект от масажа, заложете на ароматни масла с еротичен полъх. За възбуждащи се считат следните миризми: лавандула, ванилия, портокал, мента, зелена ябълка, кокос.

Чувствен-масаж-Създайте-спокойна-атмосфера

 

Стъпка 3: Създайте спокойна атмосфера

Гъделичкането от разпуснатите ви коси или дантелената нощница със сигурност ще го възбудят, но от друга страна това ще притъпи истинските усещания от масажа. Ето защо е препоръчително да вържете косата си, а дрехите да са прилепнали, за да се сведе до минимум отвличането на вниманието от главната цел. Ако ще извършвате масажа на фона на музика, нека тя да е нежна и бавна.

Чувствен-масаж-идеи

 

Стъпка 4: Съсредоточете се върху определена част от тялото

Фокусирайте се върху определена част от тялото по време на масажа. Ако гърба му е мястото, където най-вече чувства напрежение, тогава концентрирайте се върху него. Ако обожава да галите краката му, тогава ги погалете. Просто го питайте, къде му харесва да го докосвате.

 masazh-masazhnite-dvizheniya.jpg

 

Стъпка 5: Масажните движения

За да се получи наистина един страхотен масаж, всичко, което трябва да знаете, са няколко основни движения:

  • Върху мястото, което сте избрали, натиснете леко с цялата си длан и бавно я завъртете.
  • Лекото погалване работи много добре в области, като гърба, бедрата и шията. Дръжте пръстите си събрани, палците да бъдат разположени симетрично и правете бавни, нежни движения. В посока сърцето натискът трябва да бъде по-силен и по-слаб в обратната посока.
  • Движения, тип „месене“ са идеални за области като бицепсите, седалището и бедрата.
  • Триенето се извършва без масло и цели да разхлаби дълбоките мускули. За области като раменете и стъпалата на краката се прилагат триене с пръсти.

Можете да използвате някой от тези движения или всички, в произволен ред, в зависимост от това, което вашият партньор харесва. Със сигурност ще усетите това по реакцията му. Ако усетите вдъхновение, не се колебайте да включите и импровизации. Завършете масажът с леко триене на стъпалата на краката му.

masazh-za-podobryavane-na-intimnostta.jpg

 

Стъпка 6: Съсредоточете се върху чувствата

Интимният масаж не цели да оценява някакви съвършени умения по масажиране, така че не се притеснявайте, дали го правите „правилно“. Опитайте се да се насладите на момента, това е най-важно.  Качеството на вашето докосване е по-важно от техниката, твърдят специалистите.

2811

Similar Posts