Любов и връзки Любопитно

Истинската любов е неподвластна на смъртта: Най-необичайната и трогателна емблема на вечната любов

истинската любов неподвластна на смъртта

Ще ви разкажем за една история на любовта, останала обезсмъртена на тази планета по най -неочаквания начин.

Уинстън Хауз се жени за Джанет през 1962 г. Изживели заедно много щастливи години, без да губят топлината и силата на чувствата си по стръмните пътищата на живота. Това бил чувствен, хармоничен съюз на двама влюбени и във връзката им царяло пълно взаимно разбирателство, уважение и истинска, чиста любов.

Истинската любов неподвластна на смъртта

 

Уинстън Хауз и съпругата му Джанет

 

Уви, смъртта ги разделя твърде рано. Джанет умира от сърдечна недостатъчност през 1995 г., на 50 -годишна възраст. Уинстън, собственик на ферма от 112 акра в Wiquard, Южен Глостършир, тъгувал неутешимо за загубата. Дори и не си помислил да се ожени втори път.

Няколко месеца след смъртта на любимата си съпруга той решил да направи нещо, за да увековечи любовта си към нея.

Заедно сън син той засадил 6000 дъбови дървета в полето, близо до фермата им, оставяйки полянка в средата във формата на сърце. Площта на мемориалната градина е 14 хектара.

С годините дърветата пораснали и „дешифрирали“ трогателното послание на Уинстън –  неговото признание в любов и вярност към своята любима, отишла си от този свят.

Истинската любов неподвластна на смъртта

Дърветата очертали едно огромно любящо сърце, така че от „небето“ душата на Джанет да може да го вижда и да не забравя колко много я обича нейната сродна душа и колко отдаден остава на връзката им, въпреки злощастното стечение на обстоятелствата.

През пролетта Уинстън засажда на сърцевидната полянка жълти нарциси. Когато дойде времето за техния цъфтеж, сърцето сякаш се изпълва с топлина и заблестява с горещ жълт оттенък.

В продължение на много години никой не подозирал съществуването на „любящото сърце“ в Южен Глостършир Медоу.  Никой не знаел за този невероятен паметник, създаден от човека с помощтта на природата, докато един ден, през 2012 г,. този трогателен жест на любов не бил случайно заснет от турист, който се реел в небето на балон с горещ въздух.

И така днес сърцето, скрито от любопитни очи за дълго време, може да се види от всички.

Много туристи наемат самолети и балони, за да направят малко романтично пътешествие над красива поляна, насред дъбова горичка и да снимат тази трогателна емблема на вечната любов, увековечена на тази планета по най-неочаквания начин.

1265

Similar Posts