Любов и връзки

История за обратите на Съдбата: 30-годишна жена се влюби и се омъжи за бездомник

жена се влюби и се омъжи за бездомник

Любовта понякога прави невероятни неща на хората. И момичето, за което ще ви разкажем, едва ли би могло да си представи, че един ден ще се влюби в бездомник.

Анет се озовала в трудна житейска ситуация: вдовица с деца на ръце, останала без препитание и с много дългове. За да се справи по някакъв начин със ситуацията, момичето решило да се премести в по-беден район и да започне нощна работа.

Анет започнала да работи като касиер на бензиностанция, било е трудно, а заплатата е била достатъчна само за да свърже двата края.

Веднъж близо до бензиностанцията момичето забелязало бездомник, който започнал да се появява там много често, почти всеки ден. Шефът на Анет заповядал да го изгонят, но момичето проявило състрадание.

Тя е осъзнавала, че така може да загуби работата си, от която има отчаяна нужда, но разбирала също, че този човек е в още по-трудна ситуация от нейната.

И така, Анет решила да се преструва, че не забелязва бездомника. Той от своя страна започнал да й помага: отделял боклука, както и  носел тежките неща.

Но в един момент мъжът спрял да се появява на бензиностанцията. Анет се чудела дали е добре. Споменали й, че са го видели с други бездомници и че имало жесток бой. Момичето разбрало къде нощуват и решило да отиде там на следващия ден.

След работа Анет отишла до моста и там намерила осакатен своя познат. Момичето не могло да остави бездомника в беда и решило да го откара в болницата.

Лечението е изисквало значителна сума и Анет се разделила с всичките си спестявания. Тя дори донесла дрехите на починалия си съпруг в болницата, за да има бездомникът какво да облече.

 

жена се влюби и се омъжи за бездомник

Пристигайки за изписването му, Анет не можала да повярва на очите си. Пред нея стоял съвсем различен човек. Мъжът вече трудно можел да бъде сбъркан с бездомник, бил спретнат и добре поддържан. Анет поканила приятеля си да празнуват изписването му от болницата на чаша кафе.

жена се влюби и се омъжи за бездомник

Така започнала тяхната любов, която завършила с щастлив брак.

Понякога Съдбата си прави шеги с нас, така че, не се знае зад кой ъгъл ни дебне жадуваната, изпепеляваща любов.

73572

Similar Posts