Любов и връзки

Как да омагьосаш мъжа: Той ще ви люби два пъти по-страстно, ако не пропускате тези неща

Как да омагьосаш мъжа - той ще ви люби два пъти по-страстно

Леглото е неразделна част от живота на всяка двойка. Въпреки това, понякога физическата близост не носи радост, превръщайки се в скучна и ежедневна рутина.

Експертите смятат, че ключът към щастливия интимен живот е преди всичко разнообразието и още няколко неща, за които не всеки знае.

Как да омагьосаш мъжа, така че той да те обича и да те иска постоянно?

 

Със сигурност много жени се чудят как да накарат мъжа да загуби главата си от страст всеки път, когато прекрачи прага на спалнята. За щастие, има някои прости неща, които възбуждат всеки мъж и го карат да полудее.

Как да побъркаш мъжа в леглото?

 

Ентусиазмът на жената е една от големите тайни

Ентусиазмът е това, което всеки мъж иска да усеща ясно, когато е с жена. Защото, ако партньорът възприема физическата близост като услуга, това не може никак да се нарече възбуждащо. Правенето на любов трябва да е приятно и за двамата партньори, съответно и ентусиазмът трябва да идва и от двамата.

 

Придружаващи звуци

Абсолютното и пълно мълчание по време на правене на любов не винаги означава нещо добро. Като правило това означава, че не се наслаждавате на компанията на партньора или още по-лошо – просто сте заспали.

Така че да бъдеш звучен по време на интимност с любим човек е напълно нормално и естествено нещо. Вашият глас е най-добрият барометър, от който партньорът се ръководи от това дали прави всичко както трябва.

 

Прелюдия

Прелюдията е невероятно важна. Без прелюдия, интимността прилича на влакче в увеселителен парк, но без бавното изкачване до върха.

Както навсякъде другаде, самото очакване е ключът към всяка страстна интимност. Не мислете, че любовната игра е чисто женско желание. Мъжете също се радват на този етап на физическа интимност и имат нужда от него.

 

Нека бъде светлина

Мъжете обичат с очите си.

Затова повечето от тях, разбира се, се радват да видят половинката си по време на интимност, да я погледнат в очите. Не гасете светлината, оставете мъжа да се наслаждава на тялото и лицето ви.

 

Обратна връзка от партньора

Никой не иска да върши работата сам. Затова е съвсем логично партньорът ви да очаква същата пълна възвръщаемост от вас, както и от негова страна. Не приемайте, че само мъжът трябва да се раздава в леглото. Любовта изисква присъствието и на двамата партньори.

 

Комплименти

Мислите ли, че мъжете не обичат комплиментите? Тогава грешите.

Всеки мъж ще се радва да чуе колко е мачо и какъв прекрасен любовник е. Хвалете го, оценявайте неговите умения и способности в любовните ласки. Малко приказки в леглото няма да навредят.

 

Комуникация

Комуникацията е от решаващо значение за разбирането на партньорите на другия и следователно осигурява по-добър интимен живот. Разбира се, това не означава, че трябва да крещите фрази от пиеси или да спрете по средата на процеса, за да направите няколко коментара.

Само не забравяйте, че вашата любовна игра може да бъде разводнена с подходящи думи и фрази. Комуникацията може да включва говорене, но може да бъде и без думи. Понякога очите, устните и ръцете ни говорят по-силно от всякакви думи.

 

Разнообразие

Разнообразието е особено важно, когато става дума за любовни удоволствия. Без него интимният живот се превръща в скучна, мудна рутина. За да карате мъжа си всеки път да губи главата си, уверете се, че в любовните ви игри присъства поне малко разнообразие.

 

Инициатива

Повечето жени вярват, че първата стъпка винаги трябва да идва от мъжа. Че инициативата е прерогатив на силния пол. Така са ни учили от детството, но е грешно.

Има моменти, в които мъжът иска инициативата да идва от половинката му. Това възбужда фантазиите му.

Огънят на желанието в очите на жената, твърдият флирт – всичко това подлудява мъжа. И дори да не сте лидер по природа, а просто крехка сладка, опитайте се поне понякога да се отклоните от собствените си правила и да поемете инициативата в спалнята. Ако не направите това, рискувате партньора ви да ви приеме като студена и непревземаема снежна кралица.

 

Красиво бельо

Продължавайки темата, че мъжът обича с очите си, трябва да споменем секси бельо, на което повечето мъже обръщат внимание.

Затова се опитайте поне от време на време да носите бельо, което със сигурност ще му хареса.

Дори ако изведнъж ви се стори, че вашият мъж не обръща абсолютно никакво внимание на това, което има под роклята ви, знайте, че вероятно той харесва това бельо и той оценява усилията ви да бъдете красиви за него.

 

Спонтанност

Всички знаем, че е хубаво да правиш любов на красиво място, със свещи и копринени чаршафи. Но какво ще стане, ако се поддадете на страстта и желанието спонтанно и неочаквано, отдалечавайки се от обичайния график, правила и място? Съгласете се, че звучи примамливо.

Не се страхувайте да правите промени в обичайния ред на нещата и ежедневието. Иначе ще убиете всяка романтика. Повярвайте, вашият мъж ще хареса малко спонтанност и това ще го накара да загуби ума си, както в първите дни след срещата ви.

 

Фантазии и доверие

Фантазиите са неразделна част от интимния живот. Предложете на партньора си нещо ново, споделете вашите фантазии, попитайте какво иска той, за какво си фантазира. Възможно е да имате общи фантазии, които и двамата искате да реализирате.

Помислете за сценариите заедно, който би било хубаво да изиграете в леглото. Така не само ще се отворите от друга, по-интересна страна за партньора си, но и ще му дадете да разбере, че сте позитивно настроени за нови експерименти, а също така ще му се доверите напълно и във всичко.

В крайна сметка нашите мисли и фантазии са най-интимното нещо, което имаме.

 

Чувство за хумор

Ако си мислите, че в спалнята няма място за чувство за хумор, много се лъжете. Хуморът трябва да присъства винаги и навсякъде и леглото не е изключение.

Ако нещо внезапно се обърка, такъв момент винаги може да се превърне в шега. Въпреки това, бъдете внимателни. Шегите също трябва да са подходящи и правилни. Не забравяйте, че шегите и подигравките са две различни неща.

 

Изричайте името му

Психолозите казват, че нищо не ни въздейства така силно, както произнасянето на името ни от любимия човек. Винаги е приятно да чуеш името си от устните на партньор, включително и в леглото. Използвайте тази информация, не се страхувайте да изричате или крещите името на вашия мъж в процеса на правене на любов.

 

Сънят след любов

Много жени се обиждат, когато мъжът, след като е получил всичко, което е искал, веднага се обръща към стената и мирно започва да хърка.

Ако обаче опознаете по-добре мъжката физиология, ще разберете, че това е нещо нормално.

Правенето на любов изтощава мъжкото тяло и то има нужда от пълно възстановяване. И сънят в този случай е най-доброто решение. Затова оставете мъжа си да си почине и да набере сили преди нова битка.

201066

Similar Posts