Любов и връзки

Типове жени, по които всички мъже се прехласват

Жени по които мъжете се прехласват

Какви жени правят незабравимо впечатление на мъжете и те ги помнят дълго?  Нежният пол е склонен да иска да привлече вниманието на мъжете, но идеалният външен вид не е достатъчен. Характерът, поведението, вътрешното състояние и личните качества на дамата също са много важни. Кои са жените, по които всички мъже се прехласват?

Жени със страхотно чувство за хумор

Това качество се цени както при мъжете, така и при жените! Съгласете се, че е пленително да общувате с някой, който знае как да се смее на себе си, на собствените си грешки и дори на дребни проблеми. Чувството за хумор не напразно се смята за една от най-привлекателните черти на характера.

Жените, с които можете да се шегувате и да се забавлявате от сърце, много допадат на противоположния пол. С тях мъжете могат да бъдат приятели и именно те са предпочитани сериозна връзка. Като правило, дама, която знае как да иронизира със себе си, такава, която няма комплекси, се държи очарователно и несъмнено привлича силно мъжете. Тя прави незаличимо впечатление на мъжете!

Жени, които са добри слушатели

Тази способност е много полезна в отношенията. Когато мъжете усетят искрен интерес към себе си, това първо ги ласкае, а след това предизвиква интерес. Ако една жена умее да слуша добре и активно събеседника си, тя веднага ще успее да го спечели.

Какво означава активно слушане? Това е способността да слушате и чувате човек, като същевременно демонстрирате истински интерес към историята. Можете да задавате изясняващи въпроси, но не прекъсвайте и не се разсейвайте от други теми. Критиката и осъждането са забранени. Вниманието и искрената усмивка (ако историята го изисква) са показатели за това, че наистина ви интересува какво говори мъжът.

Грациозни жени

За щастие, куклите Барби вече не са еталон за красота, женственост и привлекателност. Не е необходимо да имате дълги крака и впечатляващ обем на гърдите, за да станете незабравими за мъжете. Но пластичната, лека походка, поза и способността да се представяте във възможно най-добра светлина привличат противоположния пол и мъжът може на момента да се влюби в такава дама, без дори да осъзнава какво се случва.

В съвременните реалности жените все повече работят, докато седят и това предизвиква скованост, така че грациозността се е превърнала в нещо необичайно. Не е изненадващо, че стойката се влошава и се появяват отоци и бръчки … За да поддържате гърба си изправен, трябва да правите специални упражнения и да се контролирате, когато трябва да работите върху нещо, докато седите.

Жената, което винаги прави незабравимо впечатление на мъжа, притежава специална грация, секси походка, красива поза. Тя се движи плавно, сякаш няма за къде да бърза (въпреки че всъщност не е така).

Именно тези три вида жени мъжете помнят дълго време и именно с тях искат да започнат сериозна връзка, твърдят психолозите.

9939

Similar Posts