Любов и връзки

Как да привлечете в живота си ИДЕАЛНИЯ ПАРТНЬОР, определен от СЪДБАТА

Как да привлечете в живота си ИДЕАЛНИЯ ПАРТНЬОР

Въпреки огромния брой самотни хора, на мнозина им е трудно да намерят сродна душа. За да разберем защо това се случва, се обърнахме към книгата „Кармични взаимоотношения. Психомагия. Как да намерим партньор според съдбата” от Искандер Джин, кандидат на психологическите науки и наставник, чиито съвети в социалните мрежи се слушат от повече от 600 хиляди абонати.

 

Разработената от автора приложна философия на психомагията ви помага да влезете в едно енергийно поле с предназначения за вас човек и да изградите дълготрайни хармонични взаимоотношения.

Искандер Джин предлага специфични психологически техники и ги подкрепя с QR кодове за видео практики, които можете да правите днес и да видите резултатите.

 

Споделяме неговите съвети, които ще помогнат в етапа на подготовка за съдбовна връзка.

 

Три грешки по време на подготвителния етап

 

Чакане

Пасивно чакане на връзка, разчитане на съдбата, означава да не се случи тя да се случи. Искандер Джин дава следния пример: „Представете си художник, който не е рисувал преди, но сега се опитва да създаде картина, за да продаде успешно или да изненада хората, които разбират от изкуство. Едва ли ще успее. <…> По същия начин е невъзможно да се изградят успешни взаимоотношения без опит в тази област.“

 

Съвет: филтрирайте възгледите си за убеждението, че „правилният човек ще се появи в точното време, основното е да изчакате“. Да, психомагията помага да се привлече партньор, определен от съдбата, но съдбата няма да направи това вместо вас.

 

 

Фиксиране

Вторият проблем е фиксирането на вниманието върху партньор, който все още не съществува. Говорим за желанието да се ожените тази година, защото „часовникът тиктака“ или за конкретен човек, който може дори да не знае за вашето съществуване. Подобна „кука“ за конкретен партньор или краен срок за изграждане на връзка, както в бизнес план, ви прави зависими, което означава, че ви лишава от енергия.

 

Съвет: помислете дали желанието за изграждане на отношения ви изтощава. Ако всичките ви мисли са само за това или, например, цялата ви сила е отнета от нереципрочна любов, трябва да върнете енергията към себе си.

 

Физиология

Оцеляването е основна нужда, поради което ни е толкова трудно да устоим на физическото привличане. Но трябва да имаме предвид, че еволюцията не се интересува от нашето щастие, нейната цел е размножаването. Често срещана ситуация: хората са физически привлечени и влизат във връзка, а след няколко месеца разбират, че няма за какво да си говорят. Такива връзки приключват бързо, като и двамата партньори губят енергия.

 

Съвет: не си губете времето със случайни връзки, защото всеки интимен контакт с неподходящ човек ще ви лиши от енергийния ви потенциал.

Какво да направите, за да привлечете правилния партньор?

Самоидентификация

Невъзможно е да привлечете идеален партньор в живота си без самоидентификация.

Една от стъпките на самоидентификация е да идентифицирате и запишете три от вашите приоритетни интереси или хобита, на които сте готови редовно и с удоволствие да отделяте време. Просто наличието на интереси увеличава обема на вашето енергийно поле, така че то е достатъчно за привличане на други хора.

 

Самоидентификацията също включва идентифициране на три източника на удоволствие, три източника на развитие, три източника на услуга и пет ключови цели за годината.

 

Себепредставяне

Вторият етап е самопредставяне, тоест изказване на себе си пред света. „Често някой, който няма особена красота, таланти и способности, но има умението да се самопредставя с помощта на психомагическа технология, намира онези връзки, за които супер талантлив, супер умен или супер красив човек дори не мечтае, “, убедена е Искандер Джин.

 

Ето какво съветва тя:

 

  1. Определете доминантите на вашата личност. Тоест силни страни, уникални черти, ключови компетенции, които ви отличават от другите. Помислете за двете неща, за които най-често получавате комплименти или сте най-доволни от себе си. Точно така, не може да има повече от две доминанти: например, красотата на косата и способността да се целува, или отлично познаване на юриспруденцията и искреността.

 

„Не може искреността, чувството за хумор, добротата, талантът, мъдростта и интелигентността да са доминиращи в един човек. Ако мислите така, значи просто не разбирате себе си“, уточнява Искандер.

 

  1. Покажете своите силни страни. Ако танцувате добре, ходете по-често на клубове; ако играете добре шах, запишете се за аматьорски турнир; ако доминиращата ви черта е фотогеничността, снимайте кратки видеа за социалните мрежи. „Изследвах хора, които са живели с партньора си в продължение на години на доста високо ниво на щастие и благополучие, и открих, че запознанството им е настъпило в момента на проява на доминиране“, обяснява Искандер.

 

  1. Установете комуникация с онези, които са привлечени от вашите силни страни. Ако активно ги демонстрирате, във вашето пространство постепенно се появяват хора, които ви обръщат внимание, приближават се към вас и ви пишат в социалните мрежи. Важно е не само да им благодарите, но и да осигурите стабилна комуникация.

Няма нужда да организирате разпити от типа на „Какво? Където? Кога?“. Просто демонстрирайте здравословен интерес.

78

Similar Posts