Любов и връзки

Как да се научите да привличате мъжете като магнит

Как да привличате мъжете

Има жени, за които мъжете са са готови да се оженят веднага след като са се запознали. Психолозите казват, че това се дължи на чара и харизмата им. Как да станете очарователни и да започнете да привличате мъжете като магнит?

Има много самотни жени. За да не стане част от тази тъжна статистика, нежният пол се опитва с всички сили да привлече вниманието на мъжете. Това най-лесно се отдава на по-чаровните дами.

 

Какви жени привличат мъжете?

За да разберете как точно да се научите да привличате противоположния пол, трябва да разберете кои жени се харесват най-много. Мъжете твърдят, че една от най-важните тайни на женската привлекателност е усмивката и откритостта. Като правило, когато общуват с позитивно настроена дама, която може да води за непринуден разговор , мъжете не изпитват напрежение, така че симпатизират точно на такива дами.

Също така мнозина отбелязват добрите маниери, учтивостта и липсата на нецензурни думи в речта. Мъжете също харесват, когато жената се държи скромно и ако нещо не й харесва, се стреми да разреши всичко по мирен начин. Силният пол обича самоуверени жени, които не се срамуват да бъдат себе си, но в същото време не изглеждат вулгарно.

 

Какво е чар?

Психолозите наричат ​​чар енергията, която излъчваме. Тя позволява на хората да направят незабравимо впечатление на другите , да бъдат запомнени благодарение на откритата си усмивка, весел нрав, оригинално мислене или доброта.

 

Очарованието е това, което помага на хората да направят първо впечатление. Малко хора могат да обяснят защо хората са привлечени от очарователен човек и защо е толкова лесно за него да намери нови приятели. Все пак трябва да споменем, че не всички психолози са съгласни, че един очарователен човек е такъв в очите на всички. До известна степен чарът е субективно понятие и всеки включва в него собствените си разбирания.

 

Как да станете очарователни и да привличате мъже към себе си?

 

По правило очарованието на жената се състои от следните компоненти.

Позитивно отношение

Психолозите са на мнение, че емоционалното настроение на човек е отговорно за чара му. Позитивното мислене ни помага да се чувстваме уверени в себе си, следователно ставаме по-отворени и чаровни.

 

Липса на „гладен поглед“

Очарователните жени са тези представителки на нежния пол, които не гледат на мъжете като на потенциални партньори, чакайки моментални предложения и инициативи.

 

Липсата на негативизъм

Отрицателното настроение се проявява не само в речта на човека, но и в различни жестове, както и в изражението на лицето. Набръчкан нос, намръщени вежди, скръстени ръце на гърдите, въртящи се очи издават недоверие, скептицизъм към събеседника, както и пренебрежително отношение.

 

Женственост

Тук мъжете обикновено споменават красива и равна поза и грациозна походка. Силният пол е привлечен от мекотата на жената във всичко – от характера до жестовете и точно заради това трябва да се научите да демонстрирате грация.

 

Добри обноски

Грубата жена е малко вероятно да оценена като очарователна от мъжете, защото учтивостта и скромността на нежния пол играят важна роля. Едно добре възпитано момиче винаги благодари за услугата или помощта, която й е оказана, не забравя да попита как се справя спътникът й, защо е тъжен, а също така знае как деликатно да замълчи в подходящия момент.

 

Естественост

Една жена не трябва да се притеснява да бъде себе си, да общува с мъжа, да се шегува, когато е щастлива и да бъде тъжна, когато е тъжна. Всички нейни жестове трябва да са естествени, тъй като мъжете веднага забелязват принудената усмивка и фалшивия оптимизъм. Трябва да сте уверени в себе си, тогава поведението ви ще е очарователно за силния пол.

 

Някои психолози съветват да си напомняте по-често за вашите добродетели: красота, доброта, привлекателност или откритост. Можете също така да прекарате повече време в облагородяване на външния вид, подобряване на вашия имидж, повишаване на образованието.

Това помага да се настроите по правилния начин и да станете по-уверени в себе си.

Респективно и по-очарователни!

1313

Similar Posts