Любов и връзки

Как да се усмихнем, за да очароваме всеки мъж: 3 правила за харизматична усмивка

Харизматична усмивка

В нашия свят няма нищо невъзможно. Всеки може да научи каквото си иска. Колкото до усмивката, всички холивудски звезди я учат. Усмивката е основното ни оръжие. Ако искате да впечатлите мъжете и да ги очаровате без думи, за секунди, тогава трябва да поработите върху нея.

Когато говорим, събеседникът не гледа тялото ни – той гледа лицето, зъбите, очите, веждите. Усмивката опиянява, отпуска и очарова. Ако положителните ви емоции преминат през филтъра за усмивка и обратно, мъжете ще са луди по вас.

 

Първо правило: Развийте лицевите мускули

Опитайте се да се усмихнете пред огледалото, за да видите това, за което говорим. Когато човек се усмихва искрено, почти всички лицеви мускули се напрягат. Ако симулираш, „мъртвото“ лице те издава.

Искрената усмивка се чете и по очите – те също се усмихват. Иначе е просто гримаса с разтегнати устни, а не усмивка!

Затова, първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, са очите. Устата ви може да бъде във всяка позиция и състояние, но очите ви никога не лъжат. Това е златното правило.

След това погледнете устата си. За да постигнете максимална харизма на вашата усмивка, тя трябва да е леко открехната. Това е типично за усмивката. Когато се смеем, долната челюст винаги е отпусната, така че устата се отваря много широко. В повечето случаи хората имат трапчинка на бузите си по време на искрен смях.

Нека да добавим няколко думи за очите и скулите. Ако се научите да стегнете скулите си и да създавате постоянно „усмихнати“ очи, можете да изглеждате още по-позитивна жена в очите на мъжете и другите дами. Ще сте по-успешни в бизнеса, любовта, общуването като цяло.

Научете се дори да слушате човек с полуусмивка, с напрегнато лице, сякаш искате да се усмихнете, но не можете.

Ако слушате човек с такова лице, той ще радва, че казва нещо много интересно и вълнуващо. Но трябва да реагирате с такава усмивка в точното време, за да не изглеждате глупаво. Приблизително 70-80 процента от времето чаровните хора използват такова лице в неформален диалог. В обобщение можем да кажем, че искрената усмивка е тази, при която  дърпате устните си нагоре, а не настрани. Може дори да говорите, докато се усмихвате вътрешно. Тренирайте мускулите на лицето си и запомнете в какво състояние трябва да са те, за да бъде лицето ви винаги мило и сияещо.

 

Второ правило: Не спирайте да се усмихвате рязко

Това също ще трябва да се измисли, ако искате да направите правилното впечатление на мъжете. Представете си човек, който се усмихва и след това рязко сменя изражението на лицето си. Неопитните хора, които искат да изглеждат по-привлекателни, правят тази невероятно често срещана грешка. Ако правите това с мъжете, няма да постигнете добро впечатление.

Не забравяйте, че искрената усмивка винаги следва темата на разговора и изчезва бавно. Това ще ви помогне и да диагностицирате лъжите. Лъжците се нуждаят от време, за да помислят дали да продължат да се усмихват.

Ако искате да станете „Мис Чар“, ще трябва да се научите да се усмихвате по-често и правилно. Усмихнатите и позитивни хора винаги са по-харизматични.

 

Трето правило: положителното трябва да идва отвътре

Винаги мислете за нещо приятно в разговор със събеседник. Ако току-що сте срещнали мъж, мислете позитивно. Изхвърлете всички негативни емоции от главата си, защото ще ви бъде по-трудно да изглеждате харизматичен човек.

Виждали ли сте някъде очарователен тъжен човек? Разбира се, има и такива, но вие знаете всичко за тях. Ако срещнете мрачен мъж или жена на връщане от работа, тогава такива хора ще ви се сторят ако не отблъскващи, то поне сиви и скучни. Вашият вътрешен свят се отразява на лицето ви абсолютно винаги. Веднага щом спрете да наблюдавате изражението на лицето дори за секунда, това ще издаде вашата негативност или тъга. Да очароваш мъж не е толкова лесно!

Най-добрият съвет за начинаещите съблазнителки е да се опитат да се усмихват искрено пред огледалото.

Ще можете да видите ясно всичките си недостатъци и предимства. Психолозите казват, че искрената усмивка и смях винаги са еднакви за всички, тоест те никога няма да изглеждат фалшиви. Опитайте да се смеете и да се усмихвате пред огледалото, за да видите върху какво трябва да работите най-много. Може би очите ви „не се усмихват“ или усмивката ви не изглежда като усмивка поради затворената челюст. Тренирайте колкото е възможно повече. Това е много важно, ако искате да впечатлите мъж с харизмата си.

Важна част от вашата усмивка са вашите зъби и свеж дъх. Не пестете средства и усилия.

Бъдете себе си, но ако чувствате, че не ви достига позитивизъм, научете се да го постигате.  

9966

Similar Posts