Езотерика Любов и връзки

Как да се превърнете в неустоима жена: Вълшебства за женска привлекателност

неустоима жена - женска привлекателност

Значителна част от женската сила се крие в красотата и способността да привлича и предизвиква желание у силната половина на човечеството. Повечето жени отдавна се стремят към това и ритуалите, изпитани от времето и техните предшественици, могат да помогнат в това.

Подобни вълшебства за женска привлекателност съществуват от много дълго време. От векове жените прибягват до тях и тогава няма нищо чудно, че все още дори и ние, съвременните жени, продължаваме да разчитаме на тях. Много известни жени в историята, които не са притежавали естествена красота, въпреки всичко са имали изненадващо много почитатели. Питате ли се защо? Много от тях са прибягвали до точно тези ритуали, за които ще си поговорим сега.

неустоима жена - женска привлекателност

Как да се превърнете в неустоима жена

Те подобряват ceксуалността, действат не само за привлекателен външен вид, но и като любовно заклинание. Просто изберете тази, която ви подхожда във вашия конкретен случай.

Ритуал за атрактивност пред мъжете

Този ритуал ще ви помогне да станете по -красиви и да привлечете мъжкото внимание. Той действа на биоенергийно ниво.

За да го използвате, купете бутилка чиста вода. Разбира се се, можете да използвате чешмяна вода, но ефектът от нея ще бъде много по -малък. След като оставите водата да се утаи през нощта и да се напълни със сила, измийте лицето си призори, при изгрев и си кажете: „Махай се, всякакъв дефект или полу-дефект, с първия лъч, с последната вода . Ключ, ключалка, език. “

неустоима жена - женска привлекателност

Вълшебства за женска привлекателност

Ритуал за силно привличане

Стъпките са същите, но предварително се добавя и много малко захар към водата. Текстът на заклинанието гласи: „Нека съм по-сладка от захарната вода, по-красива от сутрешната роса, по-привлекателна от бялата светлина. Ключ и ключалка, казаното да се сбъдне. “

Ритуал за привличане на конкретен мъж

За тази цел трябва да се изкъпете при залез слънце. Докато се къпете, представете си лицето му и си кажете: „Както Земята не може да живее без Слънцето, така и ти не можеш да видиш светлината без мен, търси ме и ме желай. Както казах, така да бъде. “

Това действие трябва да се повтаря от време на време.

неустоима жена - женска привлекателност

Ритуал за привличане на конкретен мъж

Ефектът ще бъде по -силен, ако направите ритуалите на растяща луна. Вселената ще изисква някои действия от вас, в противен случай няма да проработят. Бъдете готови да реагирате на знаците на Съдбата, ако целта ви е да привлечете конкретен мъж или просто искате да привлечете подходящ партньор в живота си.

Поставете си ясна цел и определете причината. Така ще бъде по -лесно за вас и Вселената да постигнете това, което искате.

Но не забравяйте, че не само външната красота определя женската привлекателност  – вашият вътрешен свят също е важен.

Работете върху себе си, бъдете уверени в собствената си неустоимост и ще получите възхитените погледи на силния пол.

91

Similar Posts