Любов и връзки Фън Шуй

Как да възродим страстта в една връзка: Фън Шуй съвети

Във всяка връзка има моменти, когато привличането и романтиката могат да отслабнат. Но, ако вие и вашият партньор искате да възродите страстта, има уникален и забавен подход, който можете да опитате, като използвате принципите на Фън Шуй. Това е древна китайска система за организиране на пространството, която може да помогне за подобряване на енергията на вашия дом и следователно на взаимоотношенията.

 

Фън Шуй съвети за тези, които искат да възродят страстта във връзка

Изчистете пространството

Първата стъпка в използването на Фън Шуй за възобновяване на страстта в една връзка е да почистите дома си от отрицателна енергия. Премахнете всички ненужни неща.

Поставете предмети, които символизират любов и страст, като свещи, цветя, романтична картина. Това ще създаде правилната атмосфера.

Фън Шуй спалня

Не забравяйте спалнята

Спалнята е основното пространство за интимност в една връзка, така че обърнете специално внимание на тази стая. Уверете се, че леглото е разположено така, че да има достъп от двете страни. Премахнете всички ненужни вещи от стаята и създайте уютна и романтична атмосфера с приглушена светлина и меко спално бельо.

 

Силите на петте елемента

Фън Шуй работи с пет основни елемента: дърво, огън, земя, метал и вода. Пренесете ги в спалнята си, за да създадете хармония и баланс. Например, можете да добавите дървени акценти, за да подобрите енергията на растежа и развитието.

Как да възродим страстта в една връзка-Фън Шуй

 

Балансирайте енергията

Фън Шуй също взема предвид баланса на енергията между мъжкото и женското начало (ян и ин). Вашата спалня трябва да бъде място, където и двата принципа са в хармония. Използвайте двойки предмети и символи, за да създадете енергиен баланс. Например, можете да поставите две свещи, фигурка на двама влюбени или две еднакви възглавници на леглото.

 

Чист въздух и светлина

Чистият въздух и естествената светлина играят важна роля за създаването на хармонична атмосфера в дома. Отворете прозорците, за да влезе чист въздух, използвайте завеси, които пропускат достатъчно светлина в спалнята ви. Светлината и свежестта ще помогнат за създаването на приятна енергия, която да съживи страстта във вашата връзка.

Как да възродим страстта в една връзка-Фън Шуй

Символи на любов и страст

Във Фън Шуй има множество символи, свързани с любовта и страстта. Поставете предмети в спалнята, като сърца, монети за просперитет на двойката, снимки на влюбени, които да ви напомнят за важността на любовта и страстта в живота ви.

 

Следвайки тези съвети, можете да създадете хармонично и романтично пространство, което разпалва отново страстта във връзката ви. Не забравяйте обаче, че това е само инструмент, а истинската страст възниква от дълбините на сърцата на партньорите.

186

Similar Posts