Любов и връзки

Как да задържиш един мъж: 3 безценни трика

Как да задържиш един мъж

Всяка жена, започвайки връзка с мъж, мечтае да е като в приказка: „И те заживели щастливо …“. Но как да го постигнем наистина? Как да обвържеш своя мъж завинаги? Някои се обръщат към магьосници и гадатели. Но тези начини за привличане на мъж не са препоръчителни, защото носят беди и нещастия в бъдеще. Има други три прости трика, с които можете да задържите един мъж и да имате щастлива връзка за много, много години без грам магия.

 

Женски трик 1: Не дръжте мъжа на къса каишка

Ако имате куче, тогава добре знаете, че колкото по-къса е каишката, толкова повече контролирате поведението на вашия домашен любимец, толкова повече той ще се опитва да се освободи. Но ако разхлабите каишката и оставите кучето да се чувства свободно, тогава домашният любимец губи интерес към освобождаването си и тича около собственика си.

Хората са почти еднакви. Човек с удоволствие ще направи това, което иска от сърце. Но ако започнете да изисквате насила, тогава веднага губи всяко желание.

Колкото повече ограничения, забрани, правила, изисквания, толкова повече ти се иска да бягаш накъдето ти видят очите. Далеч и завинаги.

И обратно, ако човек получи достатъчно свобода, никой не го контролира, не го следи, не го проверява, а му се доверява, вярва и цени, тогава няма желание да избяга. Защо му да бяга?

Затова, ако искате да задържите един мъж, пуснете го! Не го насилвайте да бъде с вас. Ако любовта си е отишла, тогава нека я потърси другаде. Като задържате този мъж с помощта на магия и двамата ще бъдете нещастни и ще страдате.

 

Ако няма доверие в една двойка между мъж и жена, а жената постоянно държи мъжа под контрол, контролира всяка негова стъпка, проверява телефона му, съобщенията в мрежата, постоянно му звъни, бърка по джобовете му, тогава мъжът ще започне да се чувства виновен без вина.

Повярвайте, търпението му бързо ще се изчерпи и най-вероятно ще напусне тази жена. И колкото и да се опитва тя да го привърже към себе си, контролирайки всяка негова стъпка, тя няма да успее. Първо мъжът първо ще започне да лъже, а след това ще избяга.

 

Или друга ситуация. Когато има пълно доверие в една двойка, тогава, когато са заедно, те напълно се разтварят един в друг. И когато са разделени, на никой от двамата не му хрумва да звъни на всеки половин час, за да прави проверки на половинката си.

Когато се занимават със собствен бизнес, това е тяхното лично време и пространство, свободно от партньора. Това не означава, че изобщо не трябва да се обаждате и да разберете къде е половинката ви. Но не бива да се вкарвате в някаква маниакална система. Ако имате нужда от нещо, обадете му се. Но само тогава. Вечерта ще се видите у дома и ще обсъдите как е минал денят ви. Такива двойки не пречат един на друг да бъдат автономни и едновременно с това да са заедно.

 

Защо една жена не може да се държи спокойно, когато мъжът не е наоколо, а другата реагира спокойно на всичко?

Всичко е въпрос на възприятие. Едното идва от нагласата, че мъжът е като предмет, който можете просто да вземете и да притежавате. И такава жена ще се страхува и трепери от страх да не го загуби, нито за миг няма да му „разхлаби каишката“. А уверената жена гледа на мъжа си като на разумен човек, способен самостоятелно да реши какво може да се направи и какво не.  И ако той реши да напусне връзката, тогава задържането му насила няма смисъл.

Възможно ли е да бъдете щастливи като двойка, ако един от партньорите не го желае? Разбира се, че не. И точно тези жени, които знаят това, са ценени от мъжете. И последните искрено вярват, че са късметлии да срещнат такава мъдра жена. Когато не се страхувате да загубите човека до себе си, когато сте уверени, тогава определено ще бъдете щастливи с този мъж!

 

Женски трик 2: Не усложнявайте и не проточвайте конфликтите

Връзките са не само любов, прегръдки, срещи, комплименти, но и конфликти. И ако успеете бързо да се измъкнете от тях, без забавяне и без да натяквате по-късно, тогава вашата двойка ще бъде перфектна. Защо? Всичко е толкова просто – когато сте се скарали, тогава възприемате партньора си като неподходящ за вас, неразбиращ, неоценяващ и т.н. В такива моменти не се чувствате щастливи. Мъжът също.

Съответно може да се появят мисли, че вероятно трябва да прекратите връзката си, тъй като само се карате и спорите. Негативът се натрупва и образът на отношенията, изградени върху любов, уважение, грижа, внимание, започва да се разпада, постепенно се трансформира в образа на неуспешна връзка.

Ето защо е много важно конфликтите да се разрешават възможно най-бързо, без да се проточват кавги и противоречия. Както обичат да казват нашите баби: никога не си лягайте, докато не се сдобрите. Не пренасяйте негативизма в новия ден, оставете го във вчерашния. Винаги помнете това.

 

Женски трик 3: Открийте своята формула на любовта

Дълго време живеят заедно и поддържат любовта си тези двойки, в които мъжът и жената се допълват добре. У дома, в общуването, в леглото.

Когато си намерил своята формула на любовта, пази я! Тя е най-ценна! Вие сте екип, взаимно се допълвате.

Просто казано, влюбените в дует решават всички трудни житейски задачи по пътя си по-добре от соло. Най-важното е, че не забравяйте да оцените и благодарите на партньора си за предаността, лоялността, любовта, взаимната подкрепа.

Не забравяйте, че понякога, за да започне човек да цени партньора си, той трябва да бъде лишен от обичайния си комфорт. Поне за малко. Защото, както са казали мъдрите, докато не загубиш нещо, не можеш да го оцениш подобаващо.

 

Така че, не дърпайте каишката, бързо решавайте конфликтите и ги забравяйте на мига, подобрете съвместимостта си!

Тогава любовта ви ще живее дълго време и мъжът няма да иска да ходи никъде. Ще иска да бъде само с вас!

9285

Similar Posts