Астрология

Как да завъртите главата на мъж Овен: Трикове и съвети, с които ще го подудите

как да завъртите главата на мъж Овен

Овните обичат забележителни жени. Този знак си пада по всичко в стил „Шик, блясък, красота!“. Така че, ако искате да привлечете вниманието на мъж Овен, забравете, че дрехите и обувките трябва да са удобни преди всичко – този номер няма да сработи тук.

Тези огнени мъже искат да видят до себе си истинска жена – ярка във всеки смисъл на думата. Тя трябва да е стилно облечено, с добре оформена коса и грим, весела и ceкcи.

Не му обръщайте твърде много внимание

Не трябва да отделяте на мъжа Овен твърде много внимание. Овните по природа са ловци, така че колкото по-трудно им е да завладеят жена, толкова по-дълбоко тя навлиза в сърцата им.

Но не прекалявайте – покажете интереса си, в противен случай той няма да посмее да започне лова. Обградете се с фенове, за да може Овенът да види, че сте популярна и има съперници.

Овенът си пада по умниците

Овенът предпочита умни жени, но тук говорим по-скоро не за научна степен, а за перспектива. Той обича да говори за себе си, затова, когато говорите с него, го питайте за хобитата и интересите му. Би било добра идея да научите повече за него, преди да говорите за първи път.

Правете му комплименти, но не прекалявайте, така че Овенът да се чувства, че той ви ловува, а не обратното.

Как да разберем мъжа Овен

Ако Съдбата ви е събрала с мъж Овен, не се опитвайте да го настроите по себе си. Трябва да наблюдавате поведението му и да правите изводи, за да използвате по-нататък това знание за изграждане на силни взаимоотношения. Овенът оценява жените, които ги разбират от половин поглед, безпогрешно отгатват желанията им, на които не е нужно да обясняват нещо по няколко пъти.

Още важни характеристики на мъжа Овен

Вниманието го ласкае

Овенът обича силата, той е поласкан от вниманието на всички. Затова оставете го да доминира във вашата връзка. Имайте предвид, че всяка проява на неуважение към него ще предизвика гняв. За него е жизненоважно да почувства основната си позиция в семейството.

Не обича критика

Овенът не обича критика. Самоуверените мъже Овни са чувствителни към нея. Критиките и забележките го вбесяват моментално. Затова не изтъквайте Овена за неговите грешки и недостатъци, бъдете по-деликатни. По-добре го похвалете още веднъж, вместо да го критикувате. Похвалите и комплиментите работят много добре при Овните. Но не забравяйте, че той много добре усеща неискреността, така че похвалата ви трябва да бъде от сърце.

Нетактичен е

Овенът е чужд на дипломацията. Те никога няма да признае, че е сгрешил, дори ако в душата си вече е осъзнал истинското състояние на нещата. Затова бъдете щедри към тази му слабост. Опитайте се първи да подадете ръка за помирение. Знайте, че в душата му кавгата много го измъчва и той самият иска да сключи мир с вас.

Цени комфорта и реда в къщата

Мъжете Овен много ценят комфорта и реда в къщата и положителната среда за живот. И една спретната и грижовна домакиня винаги ще бъде оценена от него.

Как да накарате един мъж да се влюби във вас

Ако разчитате на сериозна връзка, никога не се съгласявайте на ceкc с Овен на първата среща – те не смятат несериозните момичета достойни за съпруги. Често мъжете от този знак просто изчезват след първия ceкc, защото нямат време да  се влюбят. Тук трябва да уцелите тънката граница граница – хем да не отчуждавате Овена от себе си със студенина, но и да не губите интереса му.

Подкрепяйте го във всичките му начинания

Жената трябва да подкрепя Овена във всичките му начинания. Трябва да го изслушате, да се съгласявате с неговото мнение и да изпълнявате молбите и изискванията му.

Трябва да сте слаби и безпомощни, нежни и привързани, позволете му да се грижи за вас – Овенът обича това.

Как да покорите мъж Овен?

За да завъртите главата на мъж Овен, трябва да се държите правилно. Тази зодия се отличава с висока емоционалност и раздразнителност, някои думи и действия на жената могат лесно да го вбесят и да доведат до сериозна кавга.

Представителите на тази зодия са привлечени от жени-мистерии.

Какво да говорите

Комплиментите ще помогнат за съблазняването на Овните, тъй като те ги обожават. Овенът е доволен да чуе похвала, отправена към себе си, но трябва да е искрена. Те лесно усещат фалш и лицемерие, затова е важно да говорите само истината. Трябва да похвалите мъжа за истинските му добродетели и действия, но не и да ги преувеличавате.

Овенът трябва да бъде критикуван с изключителна предпазливост. Овните могат да възприемат дори градивна критика твърде остро.

Докато се срещате, е много важно да останете загадка, това ще нажежи интереса на мъжа Овен. Препоръчва се да се допуска само лек флирт, така че самият мъж да се опита да постигне по-нататъшно развитие.

На първите срещи не трябва да говорите за твърде лични и да споделяте проблемите си, такива разговори само ще изплашат Овена. Най-добре е да проведете неутрален разговор.

Как да се държим, как да се обличаме, ако искаме да впечатлим мъжа Овен?

Мъжете Овен обръщат внимание на впечатляващи жени, но не трябва да изглеждате вулгарно.

Къса пола и токчета несъмнено ще привлекат вниманието му, но всичко трябва да е умерено. Основното нещо, на което трябва да се обърне внимание, е визията да бъде спретната и хармонична, а като цяло жената трябва да изглежда добре поддържана. По-добре е да се отдаде предпочитание на ярките цветове по отношение на тоалета.

В поведението си жената трябва да бъде подвижна и активна, по време на разговор, да споделя интересите на своя избраник. Овенът оценява, когато жената се интересува от неговото хоби, това може да ви сближи много и да се радвате на началото на сериозна връзка.

За да спечелите сърцето на Овена, трябва да бъдете сдържани, да не настоявате и да не се опитвате да ускорите процеса на развитие на отношенията. Мъжът винаги трябва да е сигурен, че той гони жената, а не обратното.

3718

Similar Posts