Лайфстайл

Как изглеждат знаменитостите без Photoshop

знаменитостите без Photoshop

Хубав, но толкова фалшив Insta world: Добре е, че има акаунти като „celebfaceface“. В тях ни разкриват неуспехите на известните с използването на Photoshop и ни показват знаменитостите без розови очила.

Многобройни проучвания доказват: социалните медии ви правят депресирани, самотни и нещастни и най-лошото е, че това се превръща в тенднеция при младите хора. Това се дължи на безкрайния поток от уж перфектни снимки, които циркулират в мрежата.

В „celebface“ Instagram снимки на звезди се публикуват ежедневно преди и след обработката им с програми като Photoshop, Facetune, Filters and Co.. Създателите искат да покажат, че никой не е перфектен, дори ако снимките му оставят друго впечатление в Instagram.

Твърде много обработка на снимките и множество пластични интервенции за красота дават на потребителите напълно грешен образ за красотата. 1,5 милиона души вече следват акаунта, което най -накрая прави Instagram по-реален.

В профила не става въпрос за злонамерено веселие или излагане – става въпрос за много повече. Фокусът е върху създаване на здравословно самочувствие, без поклоничество на изкуствено конструираните идеали за красота. Защото именно те са тези, коиото подтикват суперзвездите да посягат към обработване на снимките си и множество пластични процедури.

763

Similar Posts