Астрология

Как мъжете от различните зодии преживяват раздяла

Как мъжете от различните зодии преживяват раздяла

Само звездите знаят какво се случва в душата на един мъж след раздяла.

Може би си мислите, че раздялата винаги е придружена от сълзи, гледане на мелодрами и проверка на бившия във всички социални мрежи. Не всички хора обаче са склонни да драматизират този етап от живота си. За някои разпадането на връзка е преосмисляне на действията и желание да се намерят плюсове дори в тъжното минало. Нека видим как мъжете от различни зодии реагират на раздяла? Може би бившият ви още не ви е забравил и ви иска обратно!

 

Овен

Когато мъжът Овен остане сам, най-добре е да стоите далеч от него. При раздяла хората с тази зодия изригват като вулкан. Те са обзети само от ярост и гняв. Факт е, че Овните не търпят поражение и се страхуват да останат сами. Ето защо, ако искате да прекъснете отношенията с гадже Овен, бъдете готови за скандал и разбира се, да попаднете в неговия черен списък.

 

Телец

Телците са романтици, така че изборът на партньор в живота е решаващ момент за тях. Те са склонни да изграждат дългосрочни отношения и по време на кавги винаги правят компромиси. Когато се стигне до раздяла, сърцето на Телеца се къса. Той няма да вдига шум и да се опитва да си върне бившата, но ще спре да вярва на околните.

 

Близнаци

Мъжете от зодия Близнаци са доста лесни що се отнася до прекъсване на връзки. За тях раздялата е нов етап в живота и възможност да продължат напред. Те са освободени от болка и страдание. Напротив, Близнаците бързо ще се регистрират в сайт за запознанства, ще започнат да се срещат и дори ще продължат да бъдат приятели с бившата си.

 

Рак

Едно от основните качества на мъжете Рак е предаността. Те могат да си затворят очите за всяко негодувание и скръб, само за да останат с партньора. Затова за тях раздялата с любимите хора е катастрофа с невероятни размери. Като истински рак, мъжът от тази ще се „скрие в черупката“ и ще се надява на завръщането на бившата. Може да отнеме месеци или години, докато хората от тази зодия успеят да забравят миналото.

 

Лъв

Мъжът Лъв никога няма да разбере, че е време да си тръгне. Можете да очаквате всичко от него – от бунт до фразата „трябваше да те напусна пръв“. Определено си заслужава търпението! Но ако Лъвът реши да сложи край на връзката ви, тогава той ще го направи възможно най-естествено.

 

Дева

Мъжете Дева са известни със способността си да слушат ума, а не сърцето. Те дори изглеждат скучни, когато търсят сродна душа. Когато се разделяте, за Девата е важно да знае всички, всички причини, поради които искате да си тръгнете. Мъжът Дева ще предложи опции как да коригира грешките и дори ще започне веднага да действа. Но ако любовта наистина е преминала, тогава ще се сбогувате без никаква негативност.

 

Везни

Мъжете Везни приемат раздялата много сериозно. Отнема им много време, за да решат да направят първата крачка, дори романтиката да е изчезнала яко дим. Но самата раздяла по собствена инициатива Везните преживяват безболезнено. Един мъж Везни може да се влюби в друга с едно щракване на пръста и да ви остави с пръст в уста. Но ако вие сте му предложили да си тръгне, тогава той може да изригне и да изрече доста неприятни думи.

 

Скорпион

Връзките с мъж Скорпион могат да бъдат прекрасни, но раздялата определено е кошмар. Хората от този зодиакален знак мразят да бъдат изоставяни, така че при всяка възможност ще започнат да отмъщават: да говорят неприятни неща, да разпространяват грозни слухове. Ако самият Скорпион реши да си тръгне, тогава той ще бъде обран откъм емоции и бързо ще се изпари завинаги от живота ви.

 

Стрелец

Мъжете Стрелец обичат свободния и изпълнен със събития живот. Те често са непостоянни. Ако Стрелецът остане сам, той няма да изпадне в депресия, просто ще смени статуса си на „в активно търсене“ и ще се втурне към нови приключения. Между другото, Стрелците абсолютно не умеят да сложат край една връзка.

 

Козирог

С мъж Козирог е по-добре бъдете внимателни. Ако се стигне до раздяла, тогава може изобщо да не разпознаете партньора си. Той рязко ще се промени – ще стане безмилостен и ще започне настойчиво да търси причината за раздялата. Козирозите не умеят да приемат грешките си и не искат да се изправят пред истината. Обиден от всички, мъжът Козирог няма да пусне никого в сърцето си дълго време.

 

Водолей

За Водолея сцените на ревност, раздяла, разправа са истински ад. За мъжете от тази зодия е по-лесно да се примирят с раздялата и да пуснат любимия човек, отколкото да се опитват да оправят всичко. Водолеите са склонни да останат сами с мислите си и да анализират дълго грешките, довели до раздялата.

 

Риби

За да не решават трудни ситуации в една връзка, мъжете Риби ще предпочетат да се разделят. Не знаейки как да вдигат шум, те няма да започнат конфликти и ще бъдат „по-тихи от водата и по-ниски от тревата“. Но който и да е инициатор на раздялата, мъжът Риби дълго ще съжалява за разбитите отношения. Господата от  тази зодия ще се опитат да се утешат, като си намерят хоби или прегърнат друга възможно най-бързо.

2952

Similar Posts