Астрология

Как вижда Ванга знаците на Зодиака

Как вижда Ванга за знаците на Зодиака

Предсказанията на Ванга отиват далеч в бъдещето. Ето как вижда тя хората от различните зодии.

Овен

Силни и мощни, но не създаващи проблеми. Овенът е добър по душа, но бодлив отвън. Няма щастие за тези, които карат тези хора да се чувстват зле. Те са силни и умни, въпреки че понякога изглежда другояче. Не бива да пресичате пътя им. По-добре е да държите такива хора близо до себе си и да им се доверите напълно. Те знаят как да се грижат за себе си и за другите. Тяхната роля в съдбата на света е трудна за разгадаване, но със сигурност е много голяма.

Телец

Любимци на съдбата, това са хората зодия Телец. В минали животи те са били добри хора, затова получават много късмет в сегашния си. Те не пропускат възможността да направят този свят едно по-добро място. Егоисти, но заслужено, защото преди този живот са мислили за когото и да е, но не и за себе си. Ако искате да сте близо до тях, ще трябва да направите отстъпки. Няма кой да ги промени. Само те самите могат да го направят.

Близнаци

Сякаш двама души са затворени в едно тяло. Две души са се слели в една. За тях почивка няма – все някъде отиват, все нещо търсят. Те са като ярки звезди в нощното небе, като фенер, който привлича молци. Те са обичани и мразени еднакво силно. Ако ви обичат, не ги пускайте и не пренебрегвайте чувствата им. Пазете ги като ваши деца, защото душата им е изключително млада.

Рак

Ракът е силен, лоялен, но не винаги мил. Тези хора могат да донесат много зло, но да дадат не по-малко добро и добро на другите. Те се нуждаят от свобода като птиците. Искат да видят само щастие и усмивка на устните на близките си. Изпитват силна привързаност към къщата, към предците, към семейството. Това са смели хора, но не умеят да преценяват разумно ситуациите. Те често поемат рискове, за което си плащат.

Лъв

Непредсказуеми хора, това са Лъвовете. Те могат да съжаляват за действията си, но никога няма да покажат това на никого. Обичат като за последно. Радват се като деца. Те често не знаят местоназначението си и до края на живота си не могат да го намерят. Те са скитници, вечно търсещи, вечно млади. В тях гори огън – много силен, но толкова недостъпен и непонятен. Малко от тях отварят душата си.

Дева

Или са най-щастливите хора на Земята, или най-тъжните и отчаяните. Лесно се обиждат, но и вдъхновяват. Дръжте се за тях и не се страхувайте да споделите душевните си терзания. Те никога няма да кажат на никого за вашите тайни и никога няма да предадат този, който им е направил искрено добро. Лесно се разбива сърцето им, но е много трудно да се върне доверието им. Затворени и много мъдри, те пазят всичко за себе си.

Везни

Светли и мили хора. Съдбата бди над тях и им дава вяра в най-доброто. Везните са добри, с тях не трябва да се пазите, може спокойно да им споделите всичко. Дайте им шанс да бъдат себе си. Мразят да се представят за някой друг. Тъгата не е характерна за тях. За тях минало няма. Те живеят тук и сега, знаят как да обичат и как да направят другите щастливи.

Скорпион

Мистериозни хора. Те никога няма да ви разкрият мислите си. Изключително са привързани към другите и не дават свобода нито на себе си, нито на близките си. Скорпионите са много раними, въпреки че не го показват. Правят грешки, за които се упрекват цял ​​живот. И не могат да живеят сами – започват да линеят твърде бързо.

Стрелец

Колко живот има в Стрелците, колко енергия, сила! Всеки има нужда от такъв приятел. Това са хора с интелигентност, чар, търпение и вяра в най-доброто. Те не седят и чакат, а го правят. Все работят за доброто на семейството. Умерено егоистични и много ярки. Изключително лесно е да се влюбиш в тях. Непослушни и много своенравни. До голяма степен благодарение на Стрелците светът ни е такъв, какъвто го чувстваме и виждаме.

Козирог

Тези хора не приличат на никого. Те могат да бъдат един срещу всички и никога да не се предават. Каква сила съдържат те, само Господ знае. Нищо не може да ги спре по пътя към постигането на целта. Доверете им се и не им ставайте врагове. Вслушвайте се в съветите им и ценете вниманието им, защото те не го оказват на всеки.

Водолей

Водолеят е много умен, със силна интуиция. Тези хора имат трудна, но интересна съдба. Тяхната душа търси светлина и се опитва да даде светлина на душите на другите. Понякога им липсва мъдростта да разберат и осъзнаят всичко, което се случва наоколо. Друг път твърде късно разбират тайните на този живот. Притежават отлична памет и много таланти.

Риби

Изключителни таланти, които имат собствена аура. Тя е уникална и ярка! Небето се грижи за Рибите и им помага да намерят своя път в живота. Те нямат гнева, присъщ на мнозина. Но пък тънат в съмнения, които трябва да бъдат разсеяни. Трябва да вярвате в най-доброто и да се научите да го виждате във всичко!

22758

Similar Posts