Астрология

Как всяка зодия сама си усложнява личния живот

Как зодиите усложняват личния си живот

Всички понякога правим грешки в личния си живот, но всяка зодия се държи различно. Ето как ние самите разрушаваме нашите взаимоотношения, според астролозите.

 

Овен

Вие сте решителен човек, който е трудно да бъдете в крак, така че понякога си струва да намалите малко темпото. Постоянно търсите нови емоции и приключения. Това бързо темпо и постоянна ескалация могат да бъдат плашещи за вашия партньор, ако е свикнал да води премерен и спокоен живот. Уважавайте чувствата на му, ако искате да поддържате семейните отношения безупречни.

 

Телец

Очакванията ви към партньора ви са твърде високи. Това може да доведе до студенина и разочарование в отношенията. Консервативният Телец е свикнал с традиционните основи и отношения, той е обременен от постоянното движение на някой твърде активен партньор. Тъй като е много упорит, Телецът може внезапно да прекрати една връзка, без много-много да му мисли.

 

Близнаци

Хората от тази зодия са толкова общителни, че са приятели с почти всички. Те не избягват флирта, но не всички партньори го гледат с добро око. Спорът с Близнаците също не си струва, защото те никога не търсят решение, просто обичат да си спорят. Ако цените партньора си, научете се да уважавате чувствата му.

 

Рак

Ако принадлежите към тази зодия, трябва да поработите върху културата си на общуване, защото сте твърде мнителни и възприемате дори най-невинния конструктивен диалог като остра критика. Не мислете винаги най-лошото, бъдете малко по-позитивни, опитайте се да вярвате повече на хората.

 

Лъв

Фактът, че Лъвовете винаги искат да бъдат център на внимание, впечатлява едни и отблъсква други. Лъвът не обича да е на заден план и винаги се стреми към лидерство във всичко. За такива хора е трудно да изградят хармонични отношения, но ако наблизо има спокоен и балансиран партньор, тогава не трябва да възникват усложнения.

 

Дева

Можете да саботирате дори най-обещаващия роман, защото сте перфекционист, който се губи в детайлите. Прекалено усложнявате нещата, мислите твърде много и сте най-лошият си критик. Пуснете малко контрола и поемайте понякога рискове. Може би вашият човек вече е някъде наблизо, но в преследване на идеала не забелязвате това.

 

Везни

Избягвате конфликтите по всякакъв начин, почти невъзможно е да обсъждате проблеми с вас, защото предпочитате да се съгласявате с всички аргументи, просто за да не спорите. Вие винаги се защитавате и търсите извинения, които не винаги издържат на критиката на други хора.

 

Скорпион

Вие сте твърде мистериозни и понякога на партньора ви му е трудно да ви разбере – много се криете и мълчите. Но в същото време очаквате партньорът ви да се отвори напълно и да ви казва всичко. Не се доверявате на никого и сте склонни към ревност, което може да доведе до пълен разрив в отношенията.

 

Стрелец

Хората от тази зодия са много добродушни, прощават много грешки на партньорите си. С вас е лесно да бъдете приятели, всеки се чувства комфортно във вашата компания. Въпреки това установяването на наистина дълбока връзка с вас не е лесно. Вие вървите по своя път, а тези, които не ви следват, може да останат встрани. Погледнете този, който е наблизо, може би трябва да преосмислите живота си.

 

Козирог

Винаги работите върху нещо, винаги имате стимули, които ви движат. Обикновено изпълнявате няколко проекта едновременно и можете само да се завижда на вашето усърдие. Често обаче именно от това страдат семейните ви отношения, защото просто нямате време и сили за партньора си. Не забравяйте, че работата не е единственото нещо в живота ви.

 

Водолей

Вашият независим характер може да се превърне в пречка за дълготрайни семейни отношения. Трябва поне от време на време да си дадете почивка от плановете си да спасите света и да обърнете повече внимание на партньора си, ако искате да имате сериозна връзка. Докажете на любимия човек, че го уважавате и цените.

 

Риби

Вие сте мечтател, който гледа на партньора си като на обожаван идол. Затова Рибите често се разочароват от връзките, когато се окаже, че този човек не е идеалният идеал, който сте си изградили в представите си. Опитайте се да гледате на партньора си като на жив човек, а не просто като на идеализирана фантазия.

13768

Similar Posts