Лайфстайл Любов и връзки Любопитно

Какъв е ТОЙ: Какво може да разкаже облеклото за характера на един мъж

Мъжко облекло и характер

Всички дами, които искат да научат повече за характера на мъжа, който ги интересува, трябва да се вгледат преди всичко във външния му вид. Облеклото може да разкаже много за мирогледа на човек.

Характерът на всеки мъж може да се разпознае по кръвна група, по походка, по носа, по страница в социална мрежа, по прическата и много други начини. Анализът на дрехите е един от най-добрите инструменти за психологически анализ.

 

Цвят на дрехите

Мъжете могат да бъдат разделени на две големи групи: тези, които обичат да носят повече черни дрехи  и тези, които предпочитат по-често други цветове. Любителите на черни, сиви и много тъмни дрехи са по-обрани и внимателни. В отношенията те често прибягват до внимателен психологически анализ и разчитат на строги правила и личен опит. Емоциите рядко ги управляват.

 

Ако мъжът обича да носи други цветове и често съчетава няколко нюанса в една визия, той е романтик. Те са много по-малко склонни да се чувстват отегчени. Това са хора оптимисти, които са готови за диалог и винаги са отворени.

 

Свободни или тесни дрехи

Тези, които обичат да носят тесни панталони и тясна тениска, са реалисти. Те са събрани и внимателни. И харесват, когато могат да контролират всичко във всички области на живота. Те обожават предсказуемите и верни жени, а и самите са лоялни и предани.

 

Широки дрехи носят тези, които сами искат да бъдат свободни. Лесно е да се общува с такива мъже, защото те са психологически гъвкави и весели. Но пък те могат да бъдат вятърничави, инфантилни и неточни. На тях не може да се разчита, но характерът им е променлив. Такива господа могат лесно да се адаптират към вас.

 

Облекло на слоеве

Когато всичко е просто отвън, всичко е просто и отвътре. Ако мъжът носи яке, а под якето има тениска или яке, тогава неговият характер ще бъде четим и разбираем. Такива мъже са екстроверти, в тях няма непредсказуемост.

 

Ако мъжът се облича според принципа „зеле“, тогава той е затворен и има противоречиви черти на характера. Такива представители на по-силния пол обичат да носят тениска под риза, която се носи със суичър, и покриват всичко със сако отгоре. Има какво да крият, защото с пластове дрехи сякаш се пазят от любопитни очи. Може би така се проявява срамежливостта.

 

Кокетност и мода

Ако мъжът винаги изглежда чисто нов, безупречен и по последна мода, това показва, че той не е твърде уверен в себе си. Може би тези мъже имат страхове, за които никога не са казали на никого. Психолозите смятат, че комплексите и перфекционизмът се крият под маската на безупречността в 90 процента от случаите.

 

Ако мъжът е свободен от законите на модата и изглежда съвсем обикновено, а не като герой от шпионски екшън филми, тогава той е абсолютно нормален и спокоен. Такива мъже се обличат просто и без фанатичен стремеж към съвършенство.

 

Аксесоари

Наличието на скъпи или крещящи аксесоари, с които мъжът иска да изпъкне, е намек за неговия егоизъм, както и за недоволство от позицията в обществото. Такава визия е опит за самовъзвеличаване.

 

Ако представителят на по-силния пол не се отличава с нищо твърде очевидно, това е добър знак, който казва, че всичко с него е наред. На него може да се вярва.

 

Обувки

Ако мъжът носи обувки със заострени краища, значи иска да изглежда по-добър, отколкото е. Почитателите на острите обувки често са и типични женкари. Тъпите носове са знак, че мъжът не трябва да доказва нищо на никого – той е уверен в себе си.

 

Необичайните обувки показват желание на мъжа да се открои. Това се проявява на всички нива на комуникация. Дори и да сте близки приятели или да се срещате с такъв мъж от дълго време, той все пак ще се опита да се изфука и да бъде хитър при всяка възможност.

 

Тези, които постоянно се преобуват, обичат новите запознанства и общуването. Тези, които носят обувките си до дупки и не обичат да се разделят със стари обувки, са доста внимателни и избирателни в общуването.

Така казват психолозите. А вие … просто си дръжте очите „на четири“!

651

Similar Posts