Любопитно

Нумерология: Как да изчислите опасните си дни и да предотвратите неприятностите

Как-да-изчислите-опасните-си-дни

Нумерологията е наука, която изучава числата и тяхната енергетика, както и влиянието им върху хората. С помощта на специални изчисления можете да определите неблагоприятните си дни за броени минути.

Ако искате да научите повече за бъдещето, както и да разберете в коя от областите на живота късметът ви очаква, значи сте на правилното място.

Нумерологично изчисление на неблагоприятни дни

Опасните дни за вашата енергия и късмет се изчисляват според датата на раждане, но без годината. Но, внимание: експертите твърдят, че ако някой от дните се счита за опасен за вас, това не означава, че всеки месец или всяка седмица ще изпитвате трудности.

Просто неблагоприятните събития, които са предопределени от съдбата, звездите или се появяват по ваша вина, могат да бъдат засилени. В такива дни просто трябва да сте по-внимателни и по-уравновесени, за да избегнете неприятностите.

И така, имате нужда от вашата дата на раждане, без годината.

Първата стъпка е да направим изчисленията

Първата стъпка е да добавите всички числа заедно, докато получите число в диапазона от 1 до 9. Например, ако сте родени сте на 18 юли, 1 + 8 + 0 + 7 = 16. Повтаряме отново: 1 + 6 = 7. Получава се 7.

Втората стъпка да проверим резултатите

1

Ако това е вашето число, тогава трябва да внимавате в понеделник, също и в първия ден на всеки месец и особено на 11-ия му ден. Счита се, че проблемите могат да се засилят в тези дни, както и любимите ви хора да ви засегнат без особена причина.

2

Числото 2 означава, че всеки 2 и 22 от месеца са опасни дни за вас. Трябва да внимавате и във вторник и неделя. Нумеролозите съобщават, че опасността може да дойде от непознати, така че в тези дни е препоръчително да се пазите от нови познати.

3

Числото три показва, че трябва да внимавате в сряда и всяко трето число на месеца. В такива дни е препоръчително да не разчитате на „може би“, а да планирате по-внимателно. Нещата могат да тръгнат надолу поради несигурност. Петък 13 е особено опасен за вас.

4

Числото 4 символизира стабилността, така че трябва да бъдете внимателни на 4-то и 24-то число на всеки месец, вън високосни години и на 29 февруари, както и всеки четвъртък. В такива дни трябва да се пазите от скука и бездействие. В противен случай може да стартира поредица от неуспехи.

5

Числото 5 символизира равенството на всичко, тенденцията към идеализъм и перфекционизъм. В петък и всеки ден от месеца, съдържащ числото 5, е по-добре да не се занимавате с много трудни случаи, а да се съсредоточите върху нещо просто и разбираемо. В противен случай е хубаво да използвате талисмани за късмет .

6

В събота и на всяко 6-то, 16-то и 26-то число на месеца е препоръчително да не пазарувате, да се срещате с нови хора и да променяте плановете си в последния момент. В такива дни преобладава нестабилната енергия, която може да предизвика вълна от проблеми в различни области на живота.

7

Неделя и всеки седми ден от месеца са опасни дни за вас. Експертите-нумеролози съветват тогава да бъдете възможно най-близо до роднини, приятели и сродната си душа. Вземането на важни решения ще бъде трудно и близките хора ще ви помогнат да не се забърквате в неприятности.

8

Това е много необичайно материално число във Вселената. Ако сте го разбрали в изчисленията, тогава на всеки 8-мо, 18-то и 28-мо число от месеца е препоръчително да не харчите излишни пари и да се опитате да избегнете егоизма в отношенията с най-близките за вас хора.

9

Всеки понеделник и сряда, както и всеки 9-и от всеки месец, трябва да обръщате повече внимание на важните жизнени въпроси. Трябва да избягвате безделието и скуката, апатията и унинието. Същото важи и за всеки последен ден от месеца и годината.

Не забравяйте за опасните дни и бъдете внимателни.

 

605

Similar Posts