Езотерика

Какво казва загубата на портфейл: Лоша или добра поличба е това

Какво казва загубата на портфейл

Портфейлът е основният атрибут, който влияе върху финансовото благополучие. Загубата му, според знаците, може да доведе до сериозни трудности и проблеми. За да не загубите пари, трябва да се погрижите за портфейла си и да го промените своевременно, за да увеличите капитала.

 

Какво вещае загубата на портфейла ви

Благодарение на народните знаци хората могат да се справят с различни проблеми, свързани с финансовото благополучие. Според знаците, загубата на портфейл може да доведе до:

 

Край на черната ивица в живота

Хората, не само не трябва да падат духом, а напротив, следва да се радват при загубата на портфейла си, защото това е знак, че Висшите сили са отнели всички неприятности в парично изражение в замяна на здравословни проблеми и други трудности.

 

Промени в живота

Те могат да бъдат и неприятни и трудни, особено, ако в портфейла е имало много пари.

 

Сбогуване с миналото и напред към бъдещето

За това говори загуба на портфейл, в който е имало минимално количество пари. Това показва, че е дошло времето да отворите нова страница в живота и да забравите за трудностите.

 

Поличба за предстояща измама

Това очаква онези, които загубят портфейла си в деня на сериозна сделка. Знаците в това отношение казват, че не трябва да придобивате нещо за много пари, защото могат да се появят сериозни проблеми с него.

Поличба за щастие

Загубата на портфейл в друг град или държава, говори за предстоящо щастие.

 

Поличба за проблеми

Ако портфейлът е бил откраднат, това значи проблеми. За да ги предотвратите, трябва да хвърлите монета на кръстопътя на четири пътя – това ще помогне да се избегнат трудностите.

Също така, не трябва да желаете лошо на крадеца. Трябва да кажете: „Благодаря, че плащам с пари, а не с живота си.“ В този случай сте дали малкото, за да не загубите многото.

 

Дупка в биополето

Според друг признак, откраднатият портфейл показва, че има дупка в биополето на човека, която трябва да бъде затворена, защото това е единственият начин да избегнете много проблеми.

Голяма любов

Ако загубата на портфейл се случи на човек, който наскоро е срещнал сродна, тогава знакът показва, че той е направил правилния избор. Предстои му хармония, успех, искрена и силна любов.

 

Подобряване на финансовото положение

Ако портфейлът е изпаднал от чанта или джоб и парите се изсипят от него, това означава подобряване на финансовото състояние. Това може да е бонус, повишение или напредък в кариерата.

 

Какво да правите, ако често си губите портфейла?

Ако хората често губят портфейла си, това е знак, че трябва да бъдат по-организирани и отговорни в бизнеса си. Също така, трябва да следите вещите си, внимателно да планирате разходите и да решавате всички важни въпроси своевременно.

 

Постоянната загуба на портфейла може също да означава, че човек не иска да поеме отговорност за взетите решения и живота си. В този случай трябва да сте независими, да вземате решения, които съответстват на целите и ценностите.

 

Честите загуби също могат да бъдат знак, че човек мисли много за материалното богатство и това го прави много трудно да се наслаждава на живота. В този случай ще трябва да преразгледате ценностите си и да се опитате да потърсите по-дълбок смисъл в живота, който не засяга материалните неща.

228

Similar Posts