Астрология Езотерика Любов и връзки

Какво ще е лято 2022 за вас в интимен план: Просто нумерологично изчисление разкрива тайната

Какво ще е лято 2022 за вас в интимен план

Съдбата ви дава шанс да направите летните нощи още по-горещи, използвайте го!

Нека не ограничаваме фантазиите си и да даваме воля на емоциите по всяко време на деня. Доверете се на Съдбата! Научете каква е вашата нумерологична прогноза за лятото.

Числото, символ на вашето лято

Съберете всички цифри от датата си на раждане и редуцирайте до едноцифрено число.

Например, ако сте родени на 28 юли 1990 г., ще се получи това: 2+8+1+9+9+0=29.  2+9=11 и 1+1=2.

Сега добавете към него 6+7+8+2+0+2+2, тоест месеците юни, юли, август и годината – 2022. Получава се 45. Редуцираме до едноцифрено число – 4+5 е равно на 9. Събираме числото от датата на раждане с 9 и получаваме 11. Отново редуцираме – 1+1 е равно на 2.

Вашето любовно число за това лято е 2.

По тази схема всеки може да изчисли бързо своето любовно лятно число.

А ето ги и резултатите:

Любовно лятно число 1

Спокойно, само спокойно! Изглежда, че вашата интимна прогноза е перфектна. Но е важно да постигнете баланс. Не преследвайте мимолетни интриги. Ако имате партньор, тогава се погрижете да прекарате повече време насаме с него, организирайте романтично пътуване. Нека никой не ви разсейва, просто се запасете с храна и вино. Най-добре е да планирате пътуването за средата на юли, тогава степента на вашите емоции ще нарасне до максимална степен. Ако сте необвързани, тогава спрете да търсите – този, от когото се нуждаете, е с вас от дълго време. Огледайте се и ще го забележите!

Любовно лятно число 2

Това лято ще изпитате ново преживяване. Всички ваши тайни желания ще станат реалност. Но това ли е, което наистина искате? Най-важното, което трябва да запомните, е, че и отрицателното преживяване също е преживяване. Ако сте във връзка, тогава през лятото тя ще е повече романтична, отколкото страстна. Но защо да не комбинирате бизнеса с удоволствието и да не добавите малко пикантност. Не си губете акъла! Да, много е трудно да направите това, когато е толкова горещо и искате да свалите всички дрехи наведнъж, но … умната!

Любовно лятно число 3

Жизнената ви енергия нараства, либидото расте, смехът ви звучи особено заразително и това настроение се предава фино на всички около вас. Не е изненадващо, че ще се окажете в центъра на вниманието на противоположния пол. През лятото са възможни поредица от романси – от несериозни интриги в работата до дългосрочни връзки, които могат да прераснат в нещо повече от обикновена страст. Ако сте във връзка, тогава бъдете внимателни, защото всяка небрежна дума може да обиди партньора ви, което означава, че ще загубите тръпката от интимността за дълги дни и нощи.

Любовно лятно число 4

Вашата интимна прогноза би била перфектна, ако не бяха многото проблеми и тревоги, с които сега е пълна главата ви. До края на юли не бива да се надявате на дългосрочна връзка. А и с вашата работа и проблеми с роднини, сега определено не ви е до това. Но, не забравяйте, че ако имате постоянен партньор, това може да ви освободи от стреса. Използвайте интимността с него като гръмоотвод, за да изпускате по-често парата – това е добре както за страстта, така и за любовните отношения.

Любовно лятно число 5

Нумеролозите имат един много важен съвет за вас – просто се отпуснете и спрете да контролирате всичко. През следващите няколко седмици просто дайте на мозъчните си неврони заслужена ваканция, забавлявайте се и се отърсете от негативността. Юли и август ще ви подготвят много романтични срещи и горещи изненади, просто трябва да се насладите на текущите събития. Хората, които са във връзка, трябва да стоят зад партньора си. Или го приемате с всички недостатъци, или продължете да търсите идеала си.

Любовно лятно число 6

Изглежда, че си поставили предизвикателство – да не си лягате сами през цялото лято. Либидото, вашата интимна енергия, под влиянието на юлските звезди, се проявява толкова активно, че дори в средата на деня усещате следи от чувствени ласки по кожата си! Е, идеята не е лоша. Само я споделете с половинката си. Вашата задача за това лято е да намерите компромис в любовните отношения. Ако сте необвързани, тогава не се колебайте, сексуалната ви страст скоро ще поправи това. Съветът на експертите е да отидете на дълго пътуване – там ви очакват невероятни приключения.

Любовно лятно число 7

Наистина привличате противоположния пол, кожата ви излъчва специални вибрации, които карат сърцата на хората около вас да бият по-бързо. В действията ви обаче няма пошлост и това е особено привлекателно. Ако сте във връзка, скоро ще можете да изживеете втори меден месец! Поздравления, определено няма да забравите това лято за дълго време.

Любовно лятно число 8

Струва ви се, че ароматът на любовта е буквално навсякъде в летния въздух, но вие бързате да прехвърлите тези усещания на физическо ниво. Повече сериозност в отношенията, иначе ще започнем да се тревожим за вашето здраве! Разбира се, не правите нищо забранено, но трябва да внимавате. Може би ще се почувствате по-комфортно, ако се върнете в лоното на семейните ценности.

Любовно лятно число 9

През лятото със сигурност няма да замръзнете сами в леглото си. Подсъзнателно обаче ще избягвате нови познанства и романтични срещи, струва си да разберете себе си, за да се потопите във вълшебния басейн на страстите. Може би грешките от миналото все още ви преследват – запишете си час при специалист, така че бързо ще разберете какво не е наред с вас. Ако сте във връзка, трябва да сте по-топли с половинката. Вашият партньор иска любов и обич и не разбира защо не споделяте желанията му.

4985

Similar Posts