Астрология

Какво може да разкрие датата на раждане за един мъж?

Какво може да разкрие датата на раждане за един мъж

Започването на връзка с мъж може да бъде вълнуващ и понякога дори предизвикателен момент в живота на една жена. Всяка иска да е сигурна, че това е човекът, който може да направи живота й светъл и пълен със смисъл. И тук нумерологията може да помогне да се разпознаят основните личностни черти на мъжа и да се разбере на кои аспекти от връзката с него трябва да се обърне специално внимание.

Какво може да каже датата на раждане за един мъж?

 

Изчислете числото на съдбата или числото на душата

Нумеролозите обясняват как можете да разберете как един мъж ще се прояви в една връзка въз основа на неговите числа на душата и съдбата.

 

Ако мъжът е под 35 години изчислете числото на душата му, а ако е над 35 години – числото на съдбата.

 

Например, мъж, роден на 01.06.1980 г. Като се има предвид, че тази година той навършва 43 години, изчисляваме съдбовното му число така:

 

0+6+0+1+1+9+8+0=25=2+5=7

 

Така че неговото число на съдбата е 7.

 

По същия начин, ако човек е роден на 21.04.1998 г. и навършва 25 години през текущата година, можем да изчислим числото на душата му, като просто съберем числата на рождения му ден:

2+1=3. Следователно, числото на неговата душа е 3.

 

Всяко число има определен ефект върху човека и му дава следните характеристики:

 

Номер 1 – Мъж Слънце: лидерство и увереност

Мъж с числото 1 е истинското слънце в една връзка. Характеризира се с лидерство, инициативност, увереност и независимост. Той е в състояние да мести планини, защото има страхотно чувство за хумор и убеждаване. За да поддържате връзка с такъв човек, е важно да го вдъхновите за велики дела и да поддържате амбиции.

 

Номер 2 – Лунен мъж: емоционална хармония

Човек с число 2 е интелектуален романтик. Той е емоционален, спокоен, тактичен, има висока интуиция. Чувствителен е към настроенията на околните, което го прави отличен събеседник и емпат. В отношенията с него е важно да бъдете ментор и да поддържате постоянната му нужда от вдъхновение.

 

Номер 3 – Мъж Юпитер: яркост и отдаденост

Човек с число 3 е ярка личност с амбиции. Той е диктатор, разумен и горд. Готови на жертви в името на приятели и идеали. В отношенията с него е важно да изразявате уважение и да хвалите ума му, както и да подкрепяте нуждата му да бъде в светлината на прожекторите.

 

Номер 4 – Мъж Раху: надеждност и практичност

Мъжът с числото 4 е практичен и надежден партньор. Той е свестен, внимателен и упорит. Важно е да поддържате връзка с него и да давате конкретни примери в разкази, за да се чувства в безопасност.

 

Номер 5 – Мъж Меркурий: изследовател

Човек с число 5 е любознателен и енергичен изследовател. Той обича новостите и приключенията. Важно е да оценявате действията му и да подкрепяте импулсивните му действия, за да го задържите за дълго време.

 

Номер 6 – Мъж Венера: компромис и жизнерадост

Мъж с числото 6 е весел и очарователен романтик. Той прави компромиси и е готов да помогне. Важно е да разберете неговите нужди от флирт и да обърнете внимание на желанието му да поддържа семейното благополучие.

 

Номер 7 – Мъж Кету: Духовност и интуиция

Човек с число 7 е интуитивен и духовно настроен философ. Той цени уединението и самотата. Важно е да му създадете условия за размисъл и да му задавате уточняващи въпроси, които да му помогнат да разбере по-добре своите цели и желания.

 

Номер 8 – Мъж Сатурн: сила и справедливост

Човек с номер 8 е предприемчив и справедлив лидер. Той цени честността и постоянството. Важно е да проявявате разбиране и да подкрепяте неговите цели, за да създадете дългосрочна връзка.

 

Номер 9 – Мъж Марс: сила и решителност

Човек с число 9 е решителен и силен победител. Той цени свободата и силата на волята. Важно е да го вдъхновите за положителни действия и да насочите енергията му към помощ и защита.

5474

Similar Posts