Любопитно

Какво разкриват бръчките при мъжете

какво разкриват бръчките при мъжете

Искате ли да знаете към кой тип мъже принадлежи вашият избраник? Какви са неговите черти на характера и как се държи в живота? Можете да опитате да разберете това по бръчките на лицето му.

Липса на бръчки по челото

Липсата на бръчки по челото е първият признак на безразличен мъж.

Дълбоки вертикални бръчки над носа

Дълбоките вертикални бръчки над носа показват, че този човек вижда само това, от което се нуждае. Останалото не го интересува. Той обича себе си и знае как да защити своята гледна точка. Ако има две или повече бръчки, тогава мъжът е склонен да мисли дълго време. Такива хора се характеризират и с раздразнителност.

Хоризонтални челни бръчки

Хоризонтални челни бръчки. Ако мъжкото чело има от една до три хоризонтални бръчки, то това е спокоен и уверен в себе си човек. Енергична, силна и хармонична личност. За да ядосаш такъв мъж, трябва да положиш много усилия.

Повече от три челни бръчки

Повече от три бръчки също сигнализират за твърд характер. Такъв човек обича да експериментира, лесно намира общ език с всеки.

Много вълнообразни бръчки

Много вълнообразни бръчки при мъжа могат да бъдат знак за егоистична и тесногръда природа. Наличието на такива бръчки в горната част на челото е признак на раздразнителност.

Къса назолабиална гънка /зоната от двете страни на устата/

Късата назолабиална гънка символизира чувствителността. Такъв човек се отличава с доброта към другите, задълбоченост и сериозност.

Липса на назолабиални гънки

Липсата на назолабиални гънки  е признак за твърде развита впечатлителност и чувствителност.

281

Similar Posts