Астрология

Карти Таро: Карта Таро Смърт

Карта Таро Смърт

Директна позиция: Освобождение, раздяла, пробуждане, нов период

Обратно: Загуба, стагнация, упоритост, липса на мотивация

Смърт

Карта Таро Смърт: Общо значение

Директна позиция

Карта Таро Смърт показва, че нещо в живота е стигнало до логично заключение (умрял, надживял). Но не се отчайвайте, защото след завършване на един бизнес със сигурност ще последва началото на нов, раждането на нови идеи и проекти. Това може да бъде свързано както с лични взаимоотношения, така и с работа. Също така картата може да показва, че човек ще трябва да се раздели или да се сбогува с делата си завинаги, може би самият той ще се откаже от нещо.

Карта Таро Смърт внася промени в живота на човек, началото на някои нови дела и събития, които ще бъдат най-обещаващи и оптимистични. Човек просто иска да промени живота си. Могат да настъпят неочаквани и драматични промени. Може да се наложи да преосмислите житейските приоритети и цели.

Обърната позиция

Карта Таро Смърт в обърната позиция показва страхове от живота или служи като предупреждение. Не е лесно човек да пусне нещо, което по принцип няма смисъл. Самият той не допуска края на онези дела, които вече е трябвало да приключат. Също така картата казва, че човек се надява и вярва напразно в нещо. За него е настъпило време на апатия и застой. Под влияние на картата самият той не забелязва как привлича още повече проблеми към себе си.

Карта Таро Смърт не дава облекчение, характеризира се с мъка. Промените в живота са твърде бавни или частични. Човек се страхува от промени и стагнация в бизнеса. Под влиянието на картата може да изпита слабост и неразположение, болезнено и пасивно състояние. Също така картата може да показва ситуация на опасност, която човек по чудо ще избегне.

 

Карта Таро Смърт: Значение в любовта и отношенията

Директна позиция

Карта Таро Смърт символизира началото на значителни промени, които могат да бъдат свързани с отношения или раздяла с любим човек и появата на нова връзка с друг човек. Не бива да се страхувате от нови връзки, но и да не бързате с тях. Основното е, че връзката с бившия избраник остава спокойна и балансирана, това е много важно.

Картата означава и естествена раздяла. По правило хората се разделят като приятели. Ако човек отдавна мисли за развод и се измъчва с различни мисли, ако му се падне тази карта, може да се разчита на развод. Тя помага на човек да остави след себе си неуспешен брак и да започне да гради нов живот.

 

Обърната позиция

Човек може да се надява и да вярва в нещо по-добро, но в действителност той ще получи разочарования, похабени чувства. Дори не бива да се надявате на тяхното възраждане – няма любов, няма чувства. Връзката е в безизходица и трябва да се актуализира.

Човек се страхува от раздялата, той просто не е готов за това, затова болезнено преживява тази ситуация. Той също не е готов да предприеме действия за излизане от настоящата криза. Възможно е да бъде принуден да остане напълно сам, ако партньорът му го изостави.

Карта Таро Смърт: Значение в ситуация и въпрос

Директна позиция

Карта Таро Смърт в дадена ситуация може да показва промяна в целите на кариерата, прекратяване на всяка дейност и дори пенсиониране. Картата говори за края на дейността, съветва да се сбогувате с позицията или работата, с която сте свикнали. Но преди да се разделите, трябва вътрешно да се подготвите за това: да се освободите от миналото, за да можете да очаквате нови промени от Съдбата.

 

Карта Таро Смърт показва нестабилно състояние, определено заболяване може да прогресира. Ако човек е сериозно болен, тогава появата на тази карта означава началото на криза. По-конкретно, нищо не се казва за реална смърт, тъй като картата може да предвещава смърт само в комбинация с други карти.

Обърната позиция

Обърнатата карта Таро Смърт носи отрицателно значение, тъй като показва разрушаване на планове, принудително бездействие и забавяне на развитието на проекта. Но е възможно и човек да устои на текущите промени.

Могат да възникнат неприятни ситуации или преговорите да спрат внезапно. Може би някой на работа ще има смяна на ръководството, с което всички очевидно са недоволни или ще се появят проблеми, свързани с измама. Дори ако човек има отлично здраве, той се чувства страхотно, възможно е състояние на депресия, което може да доведе до срив.

 

Карта Таро Смърт: Значение като карта на деня

На този ден за човек това, което се случва, ще се превърне в преминат етап (минало). За някои ще бъде добра новина, че най-накрая всичко свърши, но някой няма да иска да си тръгне, защото това е означавало толкова много за него. Но нищо не може да се направи по въпроса, трябва да се примирите с обстоятелствата и да се подготвите да се разделите с миналото.

Няма смисъл да се опитвате да запазите това, което е било, опитайте се да го пуснете. Това е единственият начин да се почувствате истински щастливи и свободни, въпреки че осъзнаването ще дойде малко по-късно. Ще изпитате облекчение и освобождаване.

Карта Таро Смърт: Съвет на картата

Трябва да се подготвите за промените, които ще настъпят в живота ви. С появата на картата възгледите на човека за живота напълно се променят, самият той по принцип става съвсем различен човек. Карта Таро Смърт посочва, че човек просто трябва да премине през този етап от живота си: да го преживее и да се очисти от цялото минало.

 

Животът е устроен така: нещо минава и свършва, губи предишния си смисъл, но се появява нещо ново, което пускаме в съдбата си. В крайна сметка, ако човек не се раздели с ненужното и старото, тогава в живота му няма да има място за нещо ново.

2571

Similar Posts