Астрология

Карти Таро: Карта Таро Звезда

Карта Таро Звезда

Директна позиция: Надежда, вдъхновение, образование, духовност, творчество

Обратно: Загуба, съмнение, разочарование, песимизъм

Звезда

Карта Таро Звезда: Общо значение

 

Директна позиция

Карта Таро Звезда показва надежда, промени към по-добро. Тя символизира изгрева на слънцето, но зората тепърва идва. Това означава, че човек ще има всякакви нови идеи, които ще може да реализира. Сигурен е, че скоро ще дойде по-добро бъдеще, мечтае, прави планове.

Може би ще се появи ново познанство или нова любов, съществуващите разногласия ще бъдат преодолени, ще дойде взаимното разбирателство, ще се развият таланти, прозрението ще озари човека.

Карта Таро Звезда казва, че е настъпила ера на спокойствие, трудностите са зад гърба, перспективите са  много обещаващи. Трябва да изчакате, но бездействието не бива да е напразно. Желанието ви ще се сбъдне и плановете ви ще завършат щастливо. Няма нужда да чакате нов път да се отвори веднага. Или манната (злато, пари) ще падне направо от небето, но перспективата е на път да се появи над хоризонта.

Висшите сили са готови да насочат благосклонния си поглед към вас, така че определено ще ви дадат някакъв знак, който ви показва нова посока по пътя ви. Опитайте се да обърнете внимание на тайните знаци. Това могат да бъдат думи или заглавие от песен, която сте чули случайно, име на списание, статия във вестник, реклама на стълб и др.

 

Обърната позиция

Ако имате въпрос за отношението на който и да е човек към вас, тогава карта Таро Звезда в обърната форма показва, че е безполезно и глупаво да се надявате на този човек. И може да не е безопасно. Няма нужда да възлагате надежди, защото ще бъдете разочаровани. Той е в състояние да разруши вашите планове, да им се присмее, да присвои плодовете на вашия труд.

По същия начин, прекалената увереност може да причини загуба и надеждите ще бъдат обречени на провал. Реализирането на желанието ви се забавя, но защото човекът или се съмнява твърде много, или е твърде самоуверен.

 

Карта Таро Звезда: Значение в любовта и отношенията

 

Директна позиция

В пряка позиция на карта Таро Звезда предрича, че връзката ще бъде дълга, плановете ще се сбъднат, бракът ще бъде щастлив, в бизнес партньорство ще донесе добри резултати, приятелството ще бъде силно.

Ако попитате какви чувства изпитва човек, карта Таро Звезда показва влюбване или искрено приятелско разположение. Съюзът ще бъде обещаващ, така че двойката може да направи съвместни планове. Възможно е човек да срещне някой друг и от познанството да израсне трайно приятелство или нещо повече.

По отношение на любовта и чувствата звездата ви казва, че ще се случи среща и можете да очаквате по-дълга връзка.

 

Обърната позиция

Плановете ви ще бъдат съсипани и безсилието може да ви завладее. Надеждите ще бъдат разочаровани.

 

Карта Таро Звезда: Значение в ситуация и въпрос

Директна позиция

Слънцето е на път да изгрее, надявайте се на най-доброто. Ако човек попита дали близък човек ще се възстанови и му се падне карта Таро Звезда в изправено положение, това означава, че здравето ще се подобри, пациентът ще оздравее. Операцията ще бъде успешна. Ако е имало криза, значи ще има подобрения.

В бизнеса нещата ще вървят нагоре, в творчеството ще започне нов цикъл. На актьора ще бъде предложена добра роля, музикантът ще се представи на престижен фестивал. Тоест, ако се надяваш на нещо, ще се случи.

Обърната позиция

Обърнатата карта Таро Звезда  е категорична – надеждата и възможността ще рухнат. Човекът твърде много се съмнявал в себе си, бил е мързелив или късоглед. Когато става дума за здраве, обърната звезда означава депресия.

 

Карта Таро Звезда: Значение като карта на деня

 

Трябва да оцените възможностите, които ви се предоставят, да вярвате в себе си, това съветва картата. Висшите сили ви закрилят, дори ако целта ви изглежда нереалистична или пък планът е достатъчно луд. Не е нужно да спирате, поставили сте си цел и нищо няма да ви спре.

Перспективите ще надхвърлят очакваното и дори да има пречки, човек ще намери най-добрият начин да ги преодолее.

 

Карта Таро Звезда: Съвет на картата

 

Карта Таро Звезда казва, че сте измъчвани от съмнения, а това не е благоприятно за вашите планове.

Може би не вярвате, че новият бизнес ще потръгне? Или се съмнявате в себе си? Спрете да се съмнявате, бъдете внимателни, защото всичко това е излишно.

Понякога карта Таро Звезда говори, че човек ще изгради големи планове и след това, сякаш нарочно, сам ще си навреди и ще започне да ги унищожава.

2651

Similar Posts