Астрология

Карти Таро: Карта Таро Кула

Карта Таро Кула

Директна позиция: Пълен срив, пречистване на душата, конфликт, прозрение

Обратно: Потисничество, ограничаване на свободата, време да започнете отначало

Кула

Карта Таро Кула: Общо значение

Директна позиция

Карта Таро Кула показва, че са настъпили или скоро ще настъпят много силни промени в живота ви. Най-вероятно тези промени ще бъдат неочаквани, не винаги желани. Може да възникне или покачване, или спад. Човек може да се кара с някого, да мрази някого силно, да изпада в агресия, да прекъсне връзките си, да се забърка в някакво престъпление. Животът ще се промени много драматично, ще има разтърсване.

По-често хората, които преминават през такъв период на унищожение, започват да си задават въпроса „Защо ми се случва всичко това?“ и чакат отговор. Но няма да дочакат, защото въпросът е фундаментално погрешен. Правилният е „Защо ни е даден този урок?“.

Картата изобразява разрушения, светкавици от всички страни. Висшите сили ще се намесят, прозрението ще дойде при вас. Така че, ако се чувствате сякаш сте заседнали в блато, тогава можете да се радвате, защото този период вече свършва.

 

Обърната позиция

В обърнато положение карта Таро Кула показва, че „черната серия“ ще свърши. Да, може да има неприятности, но по някакъв начин ще успеете да го избегнете. Ще изглежда, че всичко е напълно лошо, но изведнъж, както се казва, ще се намести всичко за добро.

 

Карта Таро Кула: Значение в любовта и отношенията

Директна позиция

В изправено положение карта Таро Кула показва, че връзката най-вероятно ще бъде разрушена, въпреки че изглежда изпитана от времето.

На влюбените предстои криза. Всичко зависи от силата на чувствата им. Може би вашият партньор ви причинява някакво страдание, както психическо, така и физическо, но всичко това ще свърши.

Ако сте женени, тогава карта Таро Кула казва, че има вероятност да се разведете. Или периодът ще бъде много труден, възможно е да разберете, че половинката ви изневерява.

 

Обърната позиция

Обърнатата  карта Таро Кула казва: връзката е безнадеждна, но няма да има раздяла. Човекът наистина иска да запази тази връзка и това желание ще я запази за известно време. Всичко тук трябва да се анализира в зависимост от самата връзка. Емоционалният изблик е неизбежен, може да бъдете много разочаровани.

Ако карта Таро Кула се падне на семейна двойка, това означава, че не искате почивка, въпреки поведението на партньора, но това е безполезно, защото той все пак ще си тръгне и е безсмислено да го задържате. Независимо дали ви харесва или не, той ще си тръгне, въпрос на време е.

 

Карта Таро Кула: Значение в ситуация и въпрос

 

Директна позиция

По въпроси, свързани с текущата работа, карта Таро Кула казва – предстоят проблеми.

По отношение на здравето картата не е от най-благоприятните, тоест  може да се случи злополука. Карта Таро Кула символизира сърцето, оттам и всички проблеми в тази област.

 

Обърната позиция

Обърнатата позиция на карта Таро Кула символизира загубата на мотивация, творческо вдъхновение и пълна липса на желание да се прави каквото и да било. Но от друга страна, ако човек попита дали ще си намери нова работа, тогава обърнатата Кула ще го зарадва.

Що се отнася до здравето, обърнатата карта говори за психичен дисбаланс, проява на депресия, недоспиване, загуба на апетит и психологическа криза.

Но за хора, които са преживели сериозно заболяване или някаква операция, Кулата предсказва благоприятен период, основното е да се спазват всички препоръки на лекаря.

 

Карта Таро Кула: Значение като карта на деня

Карта Таро Кула казва – всичко се е променило в живота ти, загубил си това, което ти е било много скъпо. Миналото обаче не може да се върне, трябва да се извлече поука от случилото се. Може би в бъдеще ще разберете, че тази загуба е била от полза за вас.

Ако Кулата е в обърната позиция, това означава, че все още имате опции, но те са ограничени. Най-добре е да се предпазите от нервен стрес.

 

Карта Таро Кула: Съвет на картата

Карта Таро Кула предупреждава, независимо дали ви харесва или не, че животът ви ще се промени значително и най-добре е да се примирите с настъпилите промени.

Можете да крещите и да се паникьосвате, да обвинявате съдбата, но след известно време мнението ви може да се промени. Възможно е вече да не се нуждаете от всички връзки, които сте имали, време е да се отървете от тях.

Възможно е работата, която сте имали, също да не е необходима за вашето развитие. Затова се опитайте да се отнасяте към ситуацията спокойно и помислете какви предимства имате.

2474

Similar Posts