Астрология

Кои зодии ще имат КЪСМЕТ през уикенда 28-29 януари 2023

КЪСМЕТ през уикенда 28-29 януари 2023

Този уикенд ще ни отведе от активност към пасивност, от общуване с другите до пълна самота и най-важното – от работа към почивка, която не само е възможна, но и трябва да си позволим.

28 и 29 януари са дните на рязък контраст, когато всеки от нас ще може както да се издигне до самия връх на чувствата и емоциите, така и да слезе от него, усещайки цялата разлика на подобно „влакче в увеселителен парк“. Кой ще има късмет в толкова трудно, но много интересно време?

Събота, 28 януари, е предназначена за активни действия във всички области на живота – не е желателно да губите шанса, който ви позволява да напреднете в една или друга от тях. Същевременно това е ден за философия и работа върху грешките – както в професията, така и в личния живот. Важно е да помним какво и кога сме направили грешно, къде сме сбъркали, кого сме обидили – нарочно или случайно. Там, където можете да коригирате грешките си, определено трябва да го направите без забавяне, дори и да говорим за един или два дни. Това важи особено за отношенията с други хора: не трябва да отлагате признаването на вината си, ако, разбира се, има такава, и свързаните с нея извинения – със сигурност искрени, идващи от сърцето, а не защото е необходимо.

Ако всичко е направено навреме и правилно, тогава неделя, 29 януари, който е един от най-трудните дни в лунния календар, може да се изживее много по-лесно и без загуби. В дни като тези сме склонни да ставаме жертва на измама, да се поддаваме на изкушения и да си позволяваме да вярваме в илюзии, които ни водят по грешния – опасен – път. Най-важното в този момент е да общувате по-малко с другите и в идеалния случай изобщо да не излизате от къщата, което няма да е проблем в почивния мразовит ден.

Овен (21.03 – 20.04.)

На Овена звездите ще дадат отговори на много въпроси, ако, разбира се, се вслушат в знаците. Съветите могат да бъдат получени по различни начини – важно е да слушате интуицията си, да обръщате внимание на думите, които чувате, които на пръв поглед може да изглеждат случайни и да тълкувате сънищата.

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете – особено онези от тях, които все още са необвързани – ще могат да срещнат човека, когото в крайна сметка ще нарекат любовта на живота си. Най-важното е да не оставяте снобизма, който понякога е характерен за вас, да надига глава, когато решите да „разкостите“ някой нов познат. Може би в началото ще ви се стори много забавно да го направите, но това е измамно впечатление.

Скорпион (24.10 – 22.11)

Скорпионите ще бъдат в центъра на интересни събития: не може да се каже, че всичко ще се върти около тях, но те ще играят важна роля във всичко случващо се. Но основното е, че представителите на знака ще могат не само да получат ярки впечатления, но и да намерят отговор на важен проблем, който досега не са успели да разрешат.

1076

Similar Posts