Езотерика

Животът на изгубените души: 3 признака, че душата е изгубена

Признаци че душата е изгубена

Това са хора, които са загубили способността си да поддържат връзка с духовната си страна. Това са личности, които вече са блокирали интуицията си. Те вече не се опитват да търсят отговори в себе си.

Те просто приемат нещата за номинална стойност. Когато хората правят това, блокират възможните насоки, които могат да получат от Вселената. Стават тъжни и ядосани, защото не разбират нещата, през които преминават. Животът на изгубените души често е сложен.

Ако общувате с много хора, със сигурност ще срещнете някои изгубени души по пътя си

И комуникацията с тях може да е много разочароваща. Те винаги са много негативно настроени към нещата. И взаимодействат с другите хора по много смущаващ начин.

 

Ако срещнете изгубени души, чийто живот искате да подобрите, не трябва да реагирате с гняв

По-скоро трябва да имате съчувствие към тях, защото те се нуждаят от повече любов, отколкото дават. Те жадуват за любов. Защото няма кой да им осигури любовта, която винаги са искали.

Без любов и приемане те ще продължат да се чувстват изгубени.

 

Как да разберете, че имате работа с изгубена душа?

 

Те не приемат различия

Има много изгубени души, които смятат, че хората, които срещат, са еднакви. Те не искат да приемат, че има различия. И се чувстват толкова тъжни за всичко, през което преминават, че не могат да дадат никаква любов на другите. Те могат да дават любовта си само на хора, които са съгласни да нахранят егото им или да ги накарат да се чувстват добре със себе си.

Ще видите по пътя си много изгубени души, които са много непоносими към неща, които се считат за норма. Има и някои, които са склонни да показват враждебност към хора, които имат различни религии, наклонности, убеждения…

Ако срещнете изгубена душа, която говори обидни неща, кажете, че това ви притеснява, но не спорете.

 

Те винаги се отбраняват

Изгубените души може да са склонни да се отбраняват относно действията си. Те винаги са зависими от егото си, така че искат да са сигурни, че винаги са прави за нещата, които правят. Дори да се опитате да дадете приятелски съвет, те ще го приемат погрешно. Винаги ще недоволстват, че ги критикувате.

Вместо да спорите с тях повече за различни неща, можете просто да приемете липсата им на ентусиазъм относно съветите, които им казвате. Дори и да се изкушавате да спорите нон-стоп, знаете, че така или иначе никога няма да спечелите.

Изгубените души са склонни да блокират съветите от вътрешното си аз, така че е много вероятно те да блокират това, което бихте казали и вие, дори ако вашата информация има за цел да ги подобри. В момента, в който се почувстват застрашени от това, което им казвате, те просто ще се отдалечат.

 

Те правят едни и същи грешки отново и отново

Има случаи, когато трябва да преживеем някои трудности в живота, за да разберем и осъзнаем грешките си, но изгубените души никога няма да се научат. Те правят същите грешки отново и отново.

Ще срещнете някои изгубени души, които не правят нищо, освен да преминават от една връзка в друга. Всеки път, когато правят грешки, те обикновено изпитват лина скръб. Трябва да запомните, че през колкото и различни житейски ситуации да преминават, никога няма да се научат. Винаги ще изпитват същата тъга и разочарование.

 

Но те не се опитват да се наранят. Просто не знаят какво да правят, защото са изключили помощта на Вселената. И всячески се опитват да запълнят празнотата, която чувстват.

 

Не се опитвайте да омаловажавате това, през което преминават, защото никога няма да разберете болката и празнотата, които изпитват, освен ако вие самият не сте изгубена душа.

Дори и да се опитвате да ги „прочетете“, не трябва да се оставяте да бъдете въвлечени в проблемите на живота им. Защото е техен избор да живеят по начина, по който живеят. Не можете да направите нищо, за да промените това.

 

Единственото нещо, което можем да направим, за да накараме изгубените души да се почувстват по-добре, е да ги приемем такива, каквито са. Можем само да им пожелаем да се постараят да бъдат здрави и щастливи. Ако успеем да ги накараме да осъзнаят, че трябва да се отворят към Вселената, нещата ще се променят неимоверно за тях.

И може да се окаже, че ще успеят да спасят други изгубени души, които срещнат по пътя си…

1340

Similar Posts