Астрология

Кой ще има луд късмет през уикенда 20-21 май 2023

Кой ще има луд късмет през уикенда 20-21 май 2023

Този уикенд е по-подходящ за почивка, отколкото за работа. Ако обаче има спешна нужда да работите здраво, звездите не го забраняват.

 

Космическата енергия на 20 и 21 май 2023 ще бъде различна – както положителна, така и отрицателна, но във всеки случай няма да има толкова много физическа и морална сила, за да можете да изпълнявате глобални проекти, така че е по-добре да си починете и да се възстановите.  

 

Събота, 20 май ще бъде разделена на две части. През първата половина на деня негативът е силно изразен – негова проява ще бъде нервно напрежение, което прераства в агресия. Тези, които се дистанцират максимално от хората около себе си и се съсредоточават върху работата, която вършат, ще могат да преживеят това време без загуба.

 

Неделя, 21 май, е ден на лошо настроение и апатия, с които трябва да се борим на всяка цена. Важно е – поне до обяд – да се държите под контрол, като не позволявате прилив на емоции: това може да предизвика досадни кавги с приятели и семейство. Но пък денят е благоприятен за всякаква физическа работа.

Кой ще има луд късмет през уикенда 20 – 21 май 2023?

 

Телец (21 април – 21 май)

Телецът може да се чуе с човек, с когото е имал романтична връзка преди време. Внезапната раздяла е неразбираема за представителите на знака и затова е предизвикала недоумение и обида. Старата любов най-вероятно ще се появи толкова внезапно, колкото някога е изчезнала, и ще се окаже, че е имала основателни причини за това.

Везни (24.09 – 23.10)

Везните, особено тези, които по някакъв начин са свързани с творчеството, ще успеят да постигнат целта, към която се стремят от доста време. Нещо, създадено от вдъхновението на представителите на знака, ще бъде оценено от тези, от които зависи по-нататъшното им популяризиране. А това означава, че са поели правилния курс и сега могат да празнуват победата.

 

Водолей (21.01 – 18.02)

Водолеят е може би единственият знак от Зодиака, чиито представители днес не само могат, но и трябва да започнат да изпълняват важно нещо, за което са се подготвяли дълго време. Този уикенд ще създаде най-благоприятните условия за старт и това трябва да се използва. Ако Водолеите пропуснат този рядък шанс, впоследствие ще чакат дълго време за нов, а времето, както знаете, е пари.

 

4277

Similar Posts