Астрология

Колко верни са мъжете от различните зодии

Колко верни са мъжете от различните зодии

Никой не обича кръшкачите. Такива мъже могат да отровят живота на всяка жена. Затова, скъпи дами, ориентирайте се към моногамните господа – ето колко е вярна всяка мъжка зодия.

 

Мъж Овен

Мъжете Овен са отлични семейни мъже. След като са избрали своята спътница в живота, никога не поглеждат други жени. Целият им свят се събира около техния партньор. Овните рядко предават своите избраници, защото основното за тях е честта и уважението към собствения избор.

 

Мъж Телец

Телците трудно допускат нежния пол до себе си. Те внимателно преценяват, търсят и избират своя партньор в живота. Няма сила, която да накара насила представител на това зодиакално съзвездие да избере друга, освен жената на мечтите му. Телците сами правят своя избор. За тях моралните и семейните ценности са на първо място. Мъжете Телец не обичат водовъртежа на промяната. Те не се интересуват от клюки и интриги, много обичат своята жена и не забелязват никоя друга.

 

Мъж Близнаци

Мъжете Близнаци са собственици. Те внимателно изследват нежния пол, пробват дамите за „семейна годност“. И веднъж направил своя избор, мъжът Близнаци ще контролира всяка стъпка на любимата си. Такова повишено внимание често плаши жените. Благодарение на това връзката с представителите на тази зодия често е краткотрайна.

 

Мъж Рак

Ако някога са преживели изневяра, мъжете Рак стават много нервни на тема вярност на партньора. Ето защо, в нова връзка те се опитват да предотвратят с всички сили това да се случи отново. Представителите на тази зодия постоянно се съмняват при избора на партньор в живота. Но след като са избрали жена, те й остават верни до края на живота си. Една жена до мъж Рак няма нужда да се тревожи за проблеми и трудности. Представителите на зодията са надеждно рамо, на което можете да се опрете във всяка трудна житейска ситуация.

Мъж Лъв

Ярките и харизматични Лъвове често печелят слава на мачовци. Това обаче не е съвсем вярно. Сред представителите на това зодиакално съзвездие има и такива, които са напълно отдадени само на една жена – единствената в живота им. Влюбят ли се, то е завинаги. Но за да поддържа надеждна и доверителна връзка, жената ще трябва да положи много усилия. Лъвовете са много ревниви и отмъстителни.

 

Мъж Дева

Мъжете Дева са известни перфекционисти. Не понасят чуждите недостатъци и се отнасят скептично към слабостите. Затова често са самотни и нещастни. Но пък когато срещната жената, която Бог им е отредил, никога не поглеждат настрани.

 

Мъж Везни

Везните заслужено оправдават гордата титла „моногамен мъж“. Въпреки че представителите на това зодиакално съзвездие често са душата на компанията и нито един купон не може без тях, те са верни на своите жени. Мъжете Везни са непревземаеми като крепост. Не си падат по мимолетни романи. На първо място за представителите на тази зодия е честта, достойнството и постоянството. Ако мъжът Везни направи предложение за брак, тогава жената може да бъде сигурна, че тя е единствената за него.

 

Мъж Скорпион

Скорпионът дълго време избира партньор в живота. Той критично оценява всички предимства и недостатъци на партньора. Въпреки това, ако една жена отговаря на неговите параметри на идеален спътник, тогава Скорпионът няма да я пусне. Представителите на тази зодия умеят да се грижат за своите избраници, обожават да го правят. Скорпионите изпитват истинско удоволствие да видят, че партньорът им е щастлив. Представителите на това зодиакално съзвездие никога не изневеряват на жените си. Смятат го за подло и ниско по отношение на любимия.

 

Мъж Стрелец

При Стрелците нежните и възвишени чувства са ежедневие. Те се нуждаят от силни усещания, така че представителите на тази зодия са в постоянно търсене на нови запознанства. Ако една жена се нуждае от дълга и надеждна връзка, тогава тя трябва да стои далеч от мъжете Стрелец.

 

Мъж Козирог

Мъжът Козирог пази любовта към своята избраница през целия си живот. За представителите на тази зодия няма прегради, разстояния и трудности. Ако една жена успее да запали огъня в сърцето му, тогава Козирогът ще направи всичко възможно, за да е с нея. Представителите на това зодиакално съзвездие обичат само веднъж в живота си. Първата любов винаги ще живее в сърцето на мъжа Козирог. Той не е способен на изневяра. На Козирозите може да се вярва безусловно!

Мъж Водолей

Мъжете Водолей са истински женкари. Обичат да са в центъра на вниманието и са чести гости на шумни партита. Представителите на това зодиакално съзвездие не се интересуват от дългосрочни и силни връзки. Водолеите предпочитат краткотрайни романси и интриги встрани. Често представителите на тази зодия си имат любовници и не нищо лошо в това. Ако Водолеите решат да създадат семейство, това ще се случи още в зряла възраст.

Мъж Риби

Мъжът Риби е като музеен експонат. Почти никой никога не е виждал толкова верен партньор. Но жените трябва да бъдат изключително внимателни с представителите на тази зодия. Мъжете Риби са доста ветровити, често ги тегли „встрани“. Любовните им чувства пламват ярко, но също толкова бързо угасват. След известно те вече търсят нов обект за въздишки. Затова, ако се влюбите в мъж Риби, трябва да поддържате огъня всеки ден.

12987

Similar Posts