Астрология

Страстен и неустоим: 5-те най-секси черти на Овена

Най-секси черти на Овена

Кои точно са чертите на Овена, които го правят толкова привлекателен и атрактивен сексуално? Ето пет от най-сексапилните черти на тази зодия, които винаги привличат вниманието на противоположния пол.

 

Страст във всичко

Страстта е в кръвта на огнения Овен! Създава се впечатление, че нейните вибрации непрекъснато излизат от него, независимо от мястото и времето. Просто е невъзможно да се устои на натиска на този човек. Той е свикнал да прави всичко с особена страст и значителна възвръщаемост. Изблиците му могат да бъдат неочаквани и съвсем спонтанни. Поради тази причина няма да скучаете в леглото с него. Ще е много, много вълнуващо.

 

Смелостта преди всичко

Тази черта също е дадена на Овена от самата природа. Тези хора са почти напълно лишени от страх. Изглежда Овенът е свикнал да поема рискове във всяка област от живота си. Има много хора по света, които харесват този герой и това важи особено за сексуалния план. Ако свържете живота си с Овен, тогава можете да сте сигурни, че в съвместния ви живот определено ще има приятни и в същото време екстремни усещания. Овенът обича да прави различни изненади, най-често екстремни и доста опасни.

 

Добрият външен вид има значение

Много хора неволно обръщат внимание на устата и устните на Овена. Движението на тази част от лицето на този знак може наистина да омагьосва и възбужда. Тези устни просто са направени да дават сексуални сигнали. Но не само устните в тази ситуация ще изглеждат привлекателни. Достатъчно е само да обърнете внимание на очите на Овена, за да сте готови на всичко. Тези очи са просто невъзможни за забравяне, особено когато излъчват желание.

 

Енергичният и независим Овен винаги привлича неустоимо

За Овена е много важно винаги да върви напред. Без движение този знак просто не може да си представи нормалния живот. Просто енергията блика от него. Пълната независимост и значителна енергичност на този знак е в състояние да завладее всеки човек, както в бизнес, така и в сексуален план. Най-важното в този случай е да се опитате да подкрепяте енергичния си партньор, в противен случай има риск да го загубите. Овенът не е свикнал да чака и винаги поема лидерството.

 

Искреност и откритост във всяка ситуация

Именно тези черти се смятат за най-вълнуващи в Овена. Този човек няма да скрие нищо. Той ще говори открито за собствените си желания и чувства във всяка ситуация. Дори Овенът да мълчи многозначително, очите му пак ще го издадат – те никога не лъжат. Това е точно случаят, когато можете да кажете, че очите са като огледало на душата.

Но не бива да забравяте, че Овенът не приема отказ – той е свикнал винаги да постига целта си. Ако иска нещо, той определено ще го получи!

5602

Similar Posts