Лайфстайл

Коя замени Шакира: Жерар Пике публикува СНИМКА с момичето, което го отведе от семейството

Жерар Пике публикува снимка с любовницата си

Бившият съпруг на Шакира Жерар Пике за първи път публикува обща снимка с момичето, което го отведе от семейството.

Жерар Пике е затънал до уши в новата връзка.

Бившият съпруг на певицата Шакира, испанският футболист Жерар Пике, не изглежда изобщо да се притеснява от психологическото състояние на бившата си.

Докато тя се опитва да се възстанови, издавайки песни за болезнена раздяла с любимия си, той вече е затънал до уши в новата връзка. Пике дори се осмели да публикува първата, след скандална почивка с Шакира, снимка с новата си млада любовница.

Обща негова снимка с момичето се появи на страницата на Пике в Instagram. На снимката футболистът нежно се придържа към нея, а тя се усмихва на камерата. Пике остави снимката без надпис, но феновете на футболиста бяха шокирани от поведението му: „Трябва да се срамува“, „Да разруши семейния си живот с жена си и децата си, защото не може да държи волята си в гащите“ , „Тя е нищожна в сравнение с майката на децата ти.“

Жерар Пике публикува снимка с любовницата си

Жерар Пике с новата си приятелка / Снимка: instagram.com/3gerardpique

Припомняме, че Шакира и Жерар Пике бяха заедно 11 години. Но миналата година двойката, която никога не се е женила официално, прекъсна отношенията си. Шакира бе инициатор. Тя завари съпруга си в къщата им с друга. Оказа се, че Пике е изневерявал многократно.

23-годишната студентка Клара Чиа, която Пике среща в един от клубовете, където момичето работи като сервитьорка, сега е новата жена в живота му.

Жерар Пике публикува снимка с любовницата сиШакира и Жерар Пике / Снимка: instagram.com/shakira

Шакира получи еднолично попечителство над двамата им общи сина с Пике и замина за Америка. Шакира излива болката си след изневярата в песни. Вначалото на януари тя пусна песен, в която се подиграва с неверния си бивш и счупи рекорда в мрежата.

Шакира и Жерар Пике с децата си / Снимка: Instagram.com/shakira

4285

Similar Posts