Мода Стайлинг Стил

Летни модни тенденции 2021: Основните тенденции на новия сезон

Ултрамини визии, прозрачни стилни  визии и свежи цветя – задължителните тенденции за лятото на 2021 година.

Модни тенденции лято 2021

Това са тенденциите за летния сезон на тази специална  модна година! Докато представленията за есен / зима 2020/21 през февруари все още можеха да се провеждат както обикновено, месец септември беше засенчен от „пандемията на короната“.

Само няколко модни събития се проведоха физически пред публика, повечето марки показаха новите си колекции за пролет / лято 2021 г. практически като потоци на живо или модни филми. Но това не означава, че дизайните са по-малко вълнуващи. Сега ще ви дадем преглед на новите модни тенденции за летния сезон 2021 година.

 Ултра къси мини поли

Летни модни тенденции 2021 (3)

Определено трябва да знаеш: Шоуто на Miu-Miu винаги е било символ за безгрижния и освободен стил на обличане и това отново пролича в живото излъчване на шоуто, представящо лятната колекция на марката тази година.

Шоуто избухваше от младежка енергия и оптимизъм – най-вече благодарение на модела Лила Грейс Мос (дъщеря на Кейт Мос), която направи своя голям дебют на сцената. С две думи, дизайнерска визия на ултра къси мини поли – това е мотото на марката за сезона.

 Поетична „броня“, вплетена в дрехите

Летни модни тенденции 2021 (2)

Определено трябва да знаете: Широките, подобни на балон поли и ръкави са повтаряща се характеристика в колекциите за пролет / лято 2021 г на почти всички световни дизайнери. Обширните пропорции на рокли, блузи и палта, например, подхождат  на жени, които знаят своето място в света. Те са „поетична броня“, която ни дава възможност да се приютим в облеклото.

Небрежни шев и кройки

Летни модни тенденции 2021 (1)

Определено трябва да знаете: Докато обемните силуети от предишни сезони изглеждаха сякаш са предназначени да служат като скривалище, дизайните на предстоящия сезон имат различна аура.

Широко разкроените панталони на Louis Vuitton за пролет / лято 2021 г. например представляват желанието за създаване на визии „между тях“, т.е. облекло, което нито се възприема като специфично мъжко, нито като женско. Но въпреки това е перфектната комбинация за сезона.

133

Similar Posts