Астрология

Лунен ден 05 октомври 2021: Съвети за здраве, късмет и любов

лунен ден 05 октомври 2021

Във вторник мнозина ще почувстват липса на енергия поради факта, че Луната намалява и Новолунието се приближава. Експертите препоръчват да обърнете внимание на вашето благосъстояние, както и да се откажете от работа, която ви претоварва. Важно е да прекарате днешния ден в добро настроение, защото има опасност от депресивни състояния.

Фаза на луната на 5 октомври 2021, вторник

Лунният  месец приключва и 29 лунни дни ще преминат под влиянието на намаляващата Луна в Дева. Енергията на този ден ще бъде нестабилна и астролозите препоръчват да отделите време за решаване на най-важните неща, заобикаляйки тези, които предизвикват у вас гняв или раздразнение.

Магнитни бури 5 октомври 2021, вторник

Слънчевата активност на този ден не предизвиква магнитни бури, геомагнитното поле на Земята ще бъде в спокойно състояние.

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен любовен хороскоп 4-10 октомври 2021
Седмичен хороскоп 4-10 октомври 2021
Седмичен финансов хороскоп 4-10 октомври 2021

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за октомври 2021

Какво ще донесе късмет днес, 5 октомври 2021, вторник

Положителни мисли

Уелнес процедури

Отдих

Усилия за възстановяване на силата

Умереност в действията

Какво ще изплаши успеха на 5 октомври 2021, вторник

Тъгата

Припряността

Преумората

Пренебрегването на мерките за безопасност;

Прибързаните разходи

Кавгите

Домакински задължения според Лунния календар – 29 лунен ден

Астролозите не препоръчват да вършите тежка домакинска работа днес. Най -добре е да отделите време за любимото си хоби, за да се развеселите и да си починете от работата. Пригответе си вкусна вечеря, както и организирайте леко почистване. Избягвайте шумните компании, които могат да се окажат изтощителни за вас.

Какво да облека този вторник

На днешния вторник астролозите препоръчват да се избират естествени материи в светли нюанси, като се избягват ярките цветове, които могат да предизвикат нежелани емоции.

Щастливите цветове на този ден ще бъдат пастелни нюанси, които имат благоприятен ефект върху настроението.

За да се съсредоточите по-добре върху решаването на важни въпроси, можете да изберете дрехи с ясни шарки: клетка, квадрат, прави линии.

Камъни-талисмани за 29 лунен ден – 5 октомври 2021, вторник

 

Камъните -талисмани за днешния вторник са хематит, лапис лазули, циркон, които са свързани с елементите на Земята, както и бижутата са от сребро, дърво и стъкло. Златните бижута на този ден могат да навредят на енергията и е по-добре да се откажете от тях.

Любов и комуникация на 29 лунен ден

През днешния вторник не бързайте да вземате отговорни решения, особено ако нямате пълно доверие в тяхната полза. Астролозите не препоръчват да се предприемат необмислени стъпки, както и да се дават обещания, които е малко вероятно да бъдат изпълнени. На този ден комуникацията следва да бъде сведена до минимум, за да се попълнят енергийните запаси. Останете насаме с мислите си и отделете време за любимите си занимания.

Бизнес комуникация в навечерието на Новолунието

В навечерието на Новолунието бизнес комуникацията също е сведена до минимум, за да се премахнат конфликтите поради невъзможност за преговори. Големите сделки и подписването на договори трябва да бъдат разсрочени за друг ден.

Финанси и работа на 5 октомври 2021, вторник

Днешният ден не е време за подвизи и героизъм, така че второстепенните въпроси могат да бъдат отложени до момента, в който ще разполагате с достатъчно сили за това. Днес трябва да да се занимавате само с тези въпроси, които не могат да се отложат, а също така да направите паузи, за да се заредите със сила и енергия.

Непродуктивен ден за правене на бизнес

Тези лунни дни са непродуктивни за правене на бизнес, затова астролозите препоръчват да се анализират текущите проблеми, да се правят планове и да се коригират грешки, направени по -рано.

Финансовата дейност също може да е нерентабилна, така че следва да харчите малко и да не заемате или пък вие да давате назаем пари. Скъпите покупки също не са препоръчителни.

Лунно настроение и здраве

Физическата активност следва да бъде сведена до минимум във вторник. За да поддържате тялото в добра форма, ще са достатъчни леки упражнения, както и водни процедури, които ще ви помогнат да се отпуснете и да подобрите настроението си.

Използването на ароматерапия също ще има благоприятен ефект върху вашето благосъстояние и цялостното благосъстояние. На този ден рискът от нараняване се увеличава, така че трябва да работите с остри предмети, както и да извършвате всички дейности много внимателно.

 

Вторникът ще премине благоприятно, ако оцените разумно силите си и избягвате съмнителни ситуации. Успехът ще бъде на страната на тези, които знаят как да спрат навреме и са в състояние да избегнат общуването с агресивни хора.

130

Similar Posts