Астрология

Според зодията: За кого трябва да се ожениш, ако искаш да забогатееш

ако искаш да забогатееш

Астролозите твърдят, че финансовият ни успех до голяма степен зависи от това кой е до нас. Когато избирате партньор в живота, е необходимо да вземете предвид не само любовната съвместимост според хороскопа, но и кореспонденцията на двете съзвездия по отношение на парите.

Искате ли да забогатеете? Изберете подходящия партньор!

Овен

Овенът трябва да бъде по-близо до знаците на въздушната стихия и най-вече с Водолея. Това е идеалният вариант за тях. Везните също могат да им привлекат паричен късмет. Овните трябва да се избягват от Скорпионите – те ще ги разорят.

Телец

Телецът е добре да се събере с Водолей или Скорпион. Съюзът с тези знаци може да донесе невероятен паричен късмет за Телеца. Нещата ще се развият добре и с представители на огнени знаци (Лъв, Стрелец и Овен), но в тези случаи Телецът ще им изпили нервите.

Близнаци

Близнаците ще могат да привличат пари в съюз с Лъва. Лъвът за представителите на този знак е магнит за истински пари. Козирог, Телец и Дева до Стрелец – те самите могат да изкарат добри пари, но няма да помогнат на партньора си Близнаци. А Скорпионите дори могат да съсипят Близнаците, при това умишлено.

Рак

Раците се нуждаят от някой зодия Лъв, Овен и Стрелец, за да забогатеят. Най-добре Телец. Те могат както сами да печелят пари, така и да привличат пари към Раците.

Лъв

Лъвовете ще бъдат богати в двойка с Близнаци. Тази двойка има невероятен късмет с парите. Заедно те могат да забогатеят достатъчно бързо. Везни, Водолей, Козирог, Дева и Телец също са подходящи за щастлив и комфортен живот. Скорпионите трябва да се избягват, присъствието им наблизо ще изплаши паричния късмет.

Дева

Девите се нуждаят от подкрепата на Скорпионите. Ако за повечето знаци Скорпионите са напълно несъвместими от гледна точка на парите, то в този случай те ще играят ролята на капитана. Скорпионите ще помогнат на Девата да намери начини за развитие. Следвайки интуицията си, те ще посочат на Девите възможностите за бързо забогатяване.

Везни

Везните носят късмет в бизнеса на почти всички зодии. Те привличат пари към своите сродни души, но самите те в същото време остават без пари. Единственият, който може да помогне на представителите на този знак, е Стрелецът. Ако се обединят в любовен съюз, могат да постигнат огромни финансови успехи.

Скорпион

При Скорпионите всичко е сложно: те отклоняват парите от почти всички знаци! Единствените, които няма да бъдат съсипани от съюз със Скорпионите, са Козирозите, Телецът и Девата. Ако Скорпион иска да привлече късмет лично към себе си, тогава той трябва да свърже съдбата си с Лъв, Овен или Стрелец. Но в тези случаи Скорпионите трябва да са готови сами да се грижат за семейството си, тъй като тези знаци не могат да печелят много с тях.

Стрелец

Стрелецът ще има късмет с Водолей и Везни. Ако създадат семейство с един от тези знаци, им се гарантира богато бъдеще. Ако те самите искат да действат като магнит за пари, трябва да свържат живота си с Козирози, Дева или Телец. Тези знаци, благодарение на късмета на Стрелеца, ще могат да постигнат финансови успехи и да осигурят семейството.

Козирог

Козирог е знак, чието финансово благополучие не може да бъде повлияно от никого. Така че те не трябва да се притесняват за парите. Единственото, на което трябва да обърнете внимание, е съюзът със Стрелец, Овен или Лъв. Сключването на брак с тези зодии може да гарантира стабилна печалба.

Водолей

Най -добре е Водолеят да се ожени за представители на стихията на огъня : Стрелец, Овен и Лъв. Везните и Телецът също ще донесат пари късмет. Но Скорпионите трябва да се избягват – финансовите дела ще се влошат!

Риби

Рибите, според астролозите, винаги се нуждаят от нечия подкрепа, включително финансова. Козирозите, Девата или Телецът могат да им помогнат в това отношение. Ако Рибите искат да успеят сами, те се нуждаят от Овен до себе си.

9110

Similar Posts