Астрология

Лунен ден 24 септември 2021: Ще помним този ден дълго време

лунен ден 24 септември 2021

За да увеличите шансовете си за успех, опитайте се да следвате лунния календар, което ще ви помогне да вземете правилните решения и да избегнете проблемите.

Ще помните този ден дълго време

Опитайте се да изживеете всеки момент от 24 септември в полза на себе си и на близките си. Хората с ярка аура днес могат да променят този свят към по-добро. Всички, които са пълни с негодувание и негативизъм, ако желаят, могат да се отърват от това бреме.

Фаза на луната

Днес очакваме благоприятен 18 лунен ден. Намаляващата Луна преминава в знака Телец. Елементът на Земята е перфектно съчетан с тази фаза, която ни отваря нови възможности във всички сфери на живота.

Магнитни бури 24 септември

Днес няма да има магнитни бури. Слънцето през последните дни беше възможно най -спокойно.

Какво ще донесе късмет днес

Атрактивен външен вид

Покупки

Търпение

Запознанство

Романтика

Какво ще изплаши успеха на 24 септември 2021

Егоизъм

Агресия

Провокации

Домакински задължения

Това е чудесен ден за домакинска работа. Това може да бъде толкова просто почистване, колкото грандиозен ремонт, пренареждане на мебели.

Ако имате много неща за вършене на работа, по -добре е да не се претоварвате с домакинска работа вечерта. Правете това, което ти харесва, а не това, което трябва. Този подход ще бъде най-оптималният за днешния ден.

Какво да облека този петък

Луната в Телец обича красивите дрехи, пропорционалния външен вид и елегантността. Днес хората с изключителен стил на облекло ще могат да привлекат повече късмет. Най-добрите цветове в облеклото за днес са червено, бяло, синьо, лилаво, черно.

От камъните -талисмани астролозите съветват да се отдаде предпочитание на най-силните. Това са гранат, диамант, кехлибар, рубин. Можете спокойно да носите злато, тъй като с него ще имате повече шансове за приятно запознанство или успех в работата.

Финанси и работа на 18 -тия лунен ден

Днес хората ще се стремят към най -доброто. Мнозина ще искат да извлекат максимума от живота и от всяка ситуация. В същото време Луната в Телец няма да ни лиши от желанието за компромиси. На този ден всеки може да получи това, което иска, без да обиди никого.

За да реализираме потенциала си на работното място, всички ние се нуждаем от тиха обстановка и приятелски настроени колеги около нас. Що се отнася до пазаруването, този ден е просто перфектен за тях. Не пропускайте възможността да зарадвате себе си или близките си с нещо ново.

Любов и отношения 24 септември

Луната в Телец ще даде на хората търпение, предвидимост, спокойствие. Разбира се, ако започнете да провокирате някого към негативизъм, ще го получите в отговор, но ако сте учтиви, тогава всичко ще бъде наред. Опитайте се да не излизате, като затръшвате вратата. Потърсете решения на всеки проблем: у дома, във връзка, на работа.

Що се отнася до новите познати, днес те ще бъдат изключително продуктивни. Опитайте се да общувате максимално с тези, които харесвате.

Ако търсите сродна душа, това е вашият ден.

Не пропускайте възможността да се запознаете с нов човек.

Настроение и здраве

Този ден се отличава със завидна стабилност във всичко, включително и в настроението на хората. Кавги и всякакви други прояви на агресия едва ли ще се появят днес.

Голям успех очаква тези, които имат реалистичен поглед върху света, никога не строят замъци във въздуха. Хората ще бъдат склонни към рационалност, логично вземане на решения.

Много от нас ще станат малко по-сантиментални и мили.

Това е денят на хората, които са чувствителни към страданията и нуждите на другите. Опитайте се да се притечете на помощ на тези, които наистина се нуждаят от това. Това ще помогне за изчистване на кармата.

Луната днес насърчава онези, които поставят личните интереси на заден план.

269

Similar Posts