Астрология Езотерика

Лунни утвърждения за щастие, любов и късмет: Какво се случва с подсъзнанието ни по време на нарастваща Луна

лунни утвърждения

Унесени в грижите си често пъти забравяме, че само ние единствени сме господари на живота си. Каквото и да се случи, изход винаги има. А ако сте нетърпеливи и бързате да постигнете това, за което мечтаете по-бързо, може да се обърнете за помощ към лунните утвърждения.

Според езотериците, всеки от нас може с лекота да получи това, което иска, ако се настрои правилно за това.

Изберете правилната техника за изпълнение на желанията

Лунните утвърждения са интересна практика, която е базирана на приспособяване към Луната. Тя може да ни помогне да се справим с чувствата си, с вътрешните си състояния и да се справим с всичко, което ни поднася живота.

Тоест, коренно да променим съдбата си  и да пренапишем отново сценария, така че, да бъде с желания край.

Какво представляват лунните утвърждения?

Всеки е запознат със силата на утвържденията за успех, късмет и просперитет  и другите положителни нагласи, които могат да ни поставят на правилната вълна, ще се научи с лекота да прилага тази чудесна техника за подобряване на живота.

Лунните утвърждения са подобни на останалите положителни житейски утвърждения, но с една разлика  – всички желания, цели и мечти трябва да бъдат записани в тетрадка. Това се прави само и единствено по време на растежа на Луната.

Защо точно по време на нарастващата Луна?

Защо е толкова важно да спазваме тази фаза? Според биоенергетиците, именно по това време човек усеща прилив на вътрешни сили, което увеличава силата на неговите намерения и ускорява изпълнението на желанията.

Написването на най-съкровените желания е чудесна и вече добре позната практика, но когато съвпада с нарастващата луна, тогава ефектът е в пъти по-силен.

Какво се случва с подсъзнанието ни по време на нарастваща Луна?

Подсъзнанието през този период възприема всичко, което сме му подали като завършено действие.

И ако все още нямате това, което искате в живота си, то насочва всички ресурси – възможности и сили, да постигнете това колкото се може по-бързо.

Основните фактори за успешно провеждане на практиката са отличното осъзнаване на това, което желаете да се случи по време на съставянето на плана за желания. Трябва да сте напълно наясно какво точно искате да излезете от живота в действителност и да вярвате в сбъдването на мечтите си. Подсъзнанието само ще насочи усилията ви за активно постигане на това, което искате.

Как да промените живота по време на нарастващата луна?

Каква е разликата между лунните и останалите утвърждения?

Лунните утвърждения се различават от другите по това, че трябва да се пишат на ръка, а не да се изговарят на глас.

Правейки това по време на нарастващата Луна, която се счита за символ на растежа и развитието, то ще има изключително благоприятен ефект. Ще укрепви биополето, ще попълни жизнената енергия, ако такава в момента ви липсва, както и ще засили силата на мисълта.

Необходимо е да се пишат мечтите и желанията в утвърдителна форма, сякаш всичко вече се е случило. Например не пишете „Искам високоплатена работа“, а  „Имам високоплатена работа“.

Как да формулираме желанията си?

Форматът на желанията също е важен: те трябва да бъдат позитивни и добри. Не може да се желае на другите зло, защото законите на Вселената не разрешават да се гради щастие върху чуждото нещастие. Трябва да запазите положителното си отношение и да разчитате преди всичко на вашата осъзнатост и доброта.

Не е толкова лесно да се формулират правилно желанията още от първия път, защото това изисква определена работа на човек върху себе си и разкриване на истинските му намерения.

Но чрез постоянна практика и самоусъвършенстване постепенно ще се научим бързо да разбираме най-дълбоките си нужди и в съответствие с тях да изграждаме по-нататъшните си планове, успокояват ни езотериците.

Не забравяйте, че утвържденията за нарастващата луна  са практика за изпълнение на желанията, при която основната движеща сила не е Луната. В случая тя се явява единствено асистент. Движещата сила сме ние самите.

Ако не вярваме в себе си, ако не се доверяваме на желанията си, не знаем за какво наистина мечтаем и не полагаме необходимите усилия, никакви утвърждения няма да ни помогнат да променим живота си.

Следете цикъла на нарастващата Луна и променете живота си към по-добро

Езотериците съветват да започнете промяната следейки цикъла на нарастващата луна и записвайки по 10-15 желания в бележника.

Те могат да варират – от глобални и труднореализуеми, до ежедневни.

С времето ще забележите колко плавно, но уверено  животът ви ще започне да се променя към по-добро, казват експертите.

И ни обещават вътре в нас да се пробудят сила и желание да направим повече за себе си и да постигнем всички свои мечти.

886

Similar Posts