Астрология

Любовна съвместимост: Мъж Овен и жена Риби – вечна и изпепеляваща любов

любовна съвместимост мъж овен и жена риби

Мъжете Овни са доминиращи по природа. Те винаги искат да са в центъра на вниманието.

Жената Риби е от хората, които напълно отдават цялата си любов и топлина на любимия човек. Тези жени са лесни за подчиняване, така че съюзът с Овен ще бъде удобен и за двамата партньори.

Връзката им ще върви гладко с течение на времето. Мъжът Овен обаче няма да търпи монотонността на жената Риби и тук могат да влязат в дълбоко противоречие.

Влюбен, Овенът ще заеме водещата позиция. Поне той винаги ще си мисли така. Рибите никога няма да го убедят в обратното. Но пък ще си действат както си знаят.

Бракът на тази двойка често е дълъг и щастлив. Жената Риби никога няма да се намеси в делата на съпруга си. Освен това тя винаги ще е нежна и тактична с него. Следователно, пламенният Овен няма да има и най-малкия шанс да изрази недоволство в семейството.

Интимна съвместимост между жена Риби и мъж Овен

В леглото всеки от тях обича разнообразието. Мечтателят Овен и любопитните Риби ще се разбират прекрасно дори и тук.

Ако жената Риби прояви малко креативност, тогава въпросът как да завладее мъжете Овен ще е супер лесен за решаване.

Но, ако искате да бъдете с този мъж, най-важното е да не го оставяте без надзор, да му правите комплименти и да го накарате да се почувства единствен на света.

Хвалете Овена дори за най-малкото му постижение, винаги подчертавайте неговите достойнства в кръга на вашите общи познати. Овенът не може да игнорира това и ще хлътне още повече.

Жените Риби пък са привлечени от напористи хора, които знаят точно какво искат. Те очакват активни действия от потенциалния си партньор. Затова и Овенът е страхотен избор за вечна и изпепеляваща любов!

2169

Similar Posts