Любов и връзки

МЪЖ МЕЧТА: Черти на мъжете, които са СТРАХОТНИ В ЛЕГЛОТО

Черти на мъжете които са СТРАХОТНИ В ЛЕГЛОТО

Какъв е идеалният любовник? Съществуват някои общи черти, характерни за мъжете, които са страхотни в леглото.

Има неща, които казват много повече от думите. Затова погледнете внимателно новата си страст, за да разберете какъв любовник е той.

 

 

Как можете да познаете на пръв поглед, че един мъж е добър в леглото?

 

Изглежда, че само екстрасенсите биха могли да отгатнат. Но учените твърдят друго – за да разберете дали пред вас е идеалният любовник, не е необходимо да имате ясновидска дарба. Достатъчно е само да погледнете, но … да знаете какво точно.

 

Брада

Оказа се, че брадата е най-привлекателната черта на външния вид. Според проучванията, на мъже с бради се възхищават 73% от анкетираните дами. Важно е да се отбележи, че тук не говорим само за гъста брада, дори леко наболата е от значение. Общоприето е, че окосмяването по лицето прави мъжа по-зрял, мъжествен и доминиращ, а такива любовници са особено горещи в спалнята.

 

Дебели вежди

Не само брадата, но и веждите могат да издадат мъжа мечта за плътски удоволствия: 36% от анкетираните дами твърдят, че дебелите вежди правят мъжа страшно секси.

 

Кафяви очи

Всички жени имат различен вкус: някои харесват руси мъже, други са луди по тъмните. Но, когато става дума за очите, повечето жени обожават ​​мъжете с кафяви очи и ги намират за истинска находка. С такъв партньор гарантирано ще имате незабравими нощи.

 

Татуировка

Третият най-популярен символ на мъжа мечта е татуировката. 62% от жените са признали, че идеалните любовници имат такава по тялото си. Точното място обаче не е уточнено.

 

Широки рамене

Разбира се, този списък би бил непълен без широки рамене. Прекрасната половина смята тази физика за по-привлекателна. Има мнение, че както татуировките, така и широките рамене правят мъжа мъжествен и доминиращ. Тези характеристики са свързани с високите нива на тестостерон.

 

Между другото, да имаш брада и гъсти вежди не винаги е ключът към успеха. The Sun съобщава, че 40% от анкетираните обожават мъже с плешиви глави и ги обявяват за най-секси.

233

Similar Posts