Астрология

Мъж Овен: Как да го накарате да се влюби във вас

как да накарате Овен да се влюби във вас

Как да направите добро впечатление на любимия мъж? Как да завладеете сърцето му и в крайна сметка да се омъжите за него?

Да се влюбиш, очароваш, съблазниш, покориш, обвържеш със себе си –  тоест да направиш толкова силно впечатление на мъжа, че той да те боготвори…

Представителите на всеки зодиакален знак си имат своите наклонности и нужди, а знаейки кои са те, можете да се опитате да разберете по-добре любимия си мъж, да станете най-близкия човек за него и той да ви направи дългоочакваното предложение за брак. При условие, разбира се, ако наистина го искате.

Овенът, чувствайки се всемогъщ, действа смело, в стил „Дойдох, видях, победих“.

Много жени лесно могат да бъдат очаровани от тази енергия и ефективност на Овена в една връзка и бързо да се предадат, но най-често това е пътят към собственото им поражение. Защото Овенът е в състояние бързо да се охлади и загуби интерес към „победената“ жена и да се втурне да търси нови приключения.

Идеалният партньор за Овена е жената, която не се отказва веднага, а поддържа постоянно напрежение, запазвайки правото си да има собствени интереси и приятели.

По  този начин сякаш се изплъзва, оставайки недостъпна и непобедима.

Мъжът Овен трябва да разбере, че сте човек със собствено мнение по всеки повод и знаете как да защитавате правата си – тогава той може сам да реши, че се нуждае сериозно от тази връзка.

Но, от друга страна, постоянният дуел е напълно безполезен – понякога трябва да загубите в тази упорита борба, позволявайки на Овена да се чувства като господар на ситуацията.

Трябва да се има предвид, че поради своята импулсивност, Овенът често прави предложение в момент на вдъхновение или страст, а след това също съжалява за прибързано изречените думи.

Но ако една жена не се съгласи веднага, Овенът наистина може да го хареса, което ще го подтикне към по-нататъшни агресивни действия, докато накрая упоритото и своенравно момиче задоволи вълнението му, като отстъпи позиции.

В допълнение към горното, не трябва да забравяме, че Овенът трябва да съжителства с партньорката си в атмосфера на пълно доверие.

Вашият лек, неприкрит флирт с друг мъж може да го накара да ревнува. Но не си мислете, че това ще внесе повече страст и отдаденост във връзката ви. Точно обратното – ще я развали и  ще ви отдалечи един от друг.

11627

Similar Posts