Астрология

Най-благоприятни дни юли 2022

Най-благоприятни дни юли 2022

В дните, описани по-долу, ще бъде много по-лесно да премахнете енергийните блокове , да формирате правилно и позитивно мислене, да привлечете късмет и да станете по-добри. Следвайте насоките на експертите и направите щастието си реалност.

7 юли 2022  – ден за огледална дата

07.07.2022 е много силна огледална дата. На този ден числото 7 ще носи специална сила, умножена два пъти: това е седмият ден от месеца и седмият месец от годината. Седмицата от древни времена играе голяма роля в живота на хората – например, това са седемте чудеса на света, седемте цвята на дъгата, седем дни в седмицата, а също така, според Светото писание, това е в седем дни, които Бог създаде целия живот.

Експертите са сигурни, че двете Седмици на този ден могат да направят всеки човек по-щастлив. Важно е да не пропускате възможността! Не причинявайте зло на никого, правете добри дела и помагайте на тези, които се нуждаят от помощ.

В нумерологията числото 7 са отговорни за умствената дейност, така че всичко, което дойде на ум в този ден, трябва да се осъзнае с течение на времето. В много случаи хората си правят желания на този ден, защото знаят точно какво искат – Седмицата им помага за това.

Числото 7 също се свързва с духовната сфера, така че тези хора, чиято дата на раждане съдържа  тази цифра, са надарени със специални качества. Те най-често са способни на по-голяма емпатия от другите, готови да помогнат. Ако си представим числото 7 като комбинация от 3 и 4 тогава, според правилата на нумерологията, 3 показва успех, помага да се реализират всички начинания и уверено да вървим към целите, а 4 е връзка с материалния свят и носи практичност. Езотериците от своя страна твърдят, че тялото и тялото се обновяват на всеки седем години, така че на 7 юли Седмицата ще даде на много хора двойно повече здраве и сила. Браковете, сключени в този ден, ще имат специална сила и двойките ще живеят щастливо до края на дните си. Смята се, че хората, родени на 7 юли, ще бъдат надарени с големи способности и умения и трябва да израснат като силни и целеустремени личности.

18 юли 2022 – Венера навлиза в Рак и Меркурий се изправя срещу Плутон

Този ден дели първото място с 7 юли по сила на благоприятна енергия. Две добри астрологични събития го правят най-мощният ден на сила наведнъж: преходът на Венера в знака на Рака и опозицията на Меркурий с Плутон.

Преходът на Венера в знака на Рака е денят, в който можете спокойно да посветите цялото си свободно време на общуване, семейство, укрепване на любовта и търсене на нея. Този ден започва период, идеален за романтика и любовни признания. Самият ден на преход може да се нарече време за прозрение и придобиване на вяра в себе си. Много от нас ще станат по-добри, ще осъзнаят силата си и ще намерят целта си.

Започва времето, когато безкрайните връзки на планетите ще бъдат разредени с конфронтации. Опозицията (или противопоставянето) е аспектът на два обекта, в които те се намират от двете страни на Земята. Поради тази причина силата им е максимално балансирана. Те ни дават само най-доброто. Противопоставянето на Меркурий и Плутон е много важно събитие, двете най-далечни планети образуват фина енергийна връзка. Тези положителни потоци ще текат точно през нашата планета. Това ще бъде най-добрият ден за съвместна работа и флирт. Астрологическото събитие ще допълни перфектно прехода на Венера, което ще направи това най-добрият ден за общуване с хората около вас.

 

19 юли 2022 – Меркурий влиза в Лъв

На 19.07.2022 Меркурий ще направи своя преход в Лъв. Това ще бъде вторият транзит на планетата този месец, но този път ще бъде положителен. Според астролозите на 19 юли можете да похарчите много пари за забавления и за подаръци за себе си. Това е ден на силата, в който имаме възможността да получим това, което сме искали толкова дълго. Меркурий ще ни даде късмет в работата и бизнеса.

 

20 юли 2022 – Слънце Опозиция Плутон

В този ден ни очакват много благоприятни промени. Също така, денят ще е наситен с важни и интересни неща. Говорим за втората конфронтация за месеца, която ще окаже благотворно въздействие върху всяка една област от живота ни.

 

26 юли 2022  – Меркурий квадрат Марс

Квадратът е много хармоничен аспект на две планети или други космически обекти. Най-благоприятно е за нас в случаите, когато участващите в него обекти се намират близо до Земята. Меркурий и Марс са точно това. В този ден можете да очаквате нарушаване на установените модели, поява на вдъхновение и мотивация, повишена решителност и самочувствие.

 

31 юли 2022 – Меркурий в опозиция на Сатурн

Ще изпратим юли с един наситен с положителна енергия ден, който може да ни донесе много финансови успехи. Ако на този ден плановете се провалят, това ще бъде за добро. Трябва да прекараме деня активно, мързелът е абсолютно забранен!

Хепи-Уомън ви желае успешен месец!

627

Similar Posts