Хороскоп

Седмичен нумерологичен хороскоп 27.06- 3.07.2022

Нумерологичен хороскоп 27.06- 3.07.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 27.06- 3.07.2022

Щастливи дни и числа за всички зодии юни 2022

МАГНИТНИ БУРИ ЮНИ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп юни 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Първият месец на лятото е към своя край. Топлият сезон продължава, така че не губете вяра в най-доброто. Експертите в областта на нумерологията ще ни обяснят какво ще бъде добре тази седмица и кое число ще управлява света в края на юни и началото на юли 2022.

Започва нов месец, което означава, че е време да разберете всичко за неговите най-благоприятни и най-опасни дни. Това ще ви помогне да планирате нещата правилно и да останете продуктивни по всяко време. Що се отнася до текущата седмица, по-добре е да рискувате възможно най-малко, разчитайки предимно на здравия разум.

Нумерологично изчисление за седмицата 27 юни – 3 юли 2022

Първо да изчислим кое число ще бъде най-важно тази седмица. За да направим това, събираме всички дати, като добавяме към тях и числото на текущия месец. Тази седмица ще бъдат включени два месеца наведнъж  – юни и юли, съответно 6 и 7.

(27+28+29+30+1+2+3)+6+7=133. 1+3+3=7.

Числото 7 ще управлява света през седмицата 27.06- 3.07.2022

Оказва се, че седмицата ще премине под егидата на Седмицата  – числото на късмета. Това е добра новина, защото определено ще ни трябва късмет, защото във вторник Нептун започва своето ретроградно движение, а в понеделник и четвъртък позицията на Луната няма да е особено благоприятна.

Късметът ще дойде неочаквано, а може и да си отиде по същия начин. Бъдете себе си и не забравяйте, че в наистина трудна ситуация Седмицата няма да ви остави без подкрепа.

Нумерологични съвети за седмицата от 27 юни до 3 юли 2022

Актуалното настроение на числата и положението на планетите ни подсказва, че определено не трябва да се разстройвате за незначителни неща. Препоръчително е да се съсредоточите върху най-важната за вас област от живота и да се опитате да приложите плана си, но без бързане и нерви.

Време е да преосмислим всичко, което се случва

Възможно е тази седмица да успеете да разберете какво искате от живота. Може би трябва да изоставите сегашните си задачи, да започнете нещо ново или просто да се отпуснете и да съберете сили. Слушайте вътрешния си глас и тялото си.

Всичко, което се случи, ще ни направи по-силни

Всички трудности и проблеми на този период трябва да се приемат като възможност да израснем по-силни. Не се обезкуражавайте, ако плановете ви се объркат. Това може да се разглежда като възможност да научите нещо ново или да станете по-упорити, по-мъдри.

Всички неприятности ще преминат бързо

Всички неприятности ще преминат бързо и няма да оставят следа в душата ви. За това си струва да благодарим на числото 7 и неговата невероятна сила.

Трябва да бъдем миротворци

В периода от 27 юни до 3 юли е препоръчително да не сме подбудители на вълнения, а миротворци. Носете добро на хората и се старайте да отстоявате мир, хармония, спокойствие. Вселената ще ви възнагради с късмет за това.

 

Тази седмица не е за победи и поражения, а за наслада от живота

Трябва да се опитате да научите удоволствието от всичко, което се случва. Най-щастливите хора ще бъдат тези, които знаят как да заобиколят дребните неприятности и да не им обръщат внимание.

Ако искате да направите нещо добре, направете го сами

Вселената определено ще забележи вашето усърдие, като изпрати помощник в лицето на някой човек или ще ви даде някакъв вид прозрение.

Инвестирате в енергийно възстановяване

Що се отнася до свободното време, по-добре е да го инвестирате в енергийно възстановяване. Не се претоварвайте с домакински задължения. Забавлявайте се и се отпуснете, погрижете се за здравето си.

Талисмани за късмет за седмицата 27 юни – 3 юли 202

Изображение на четирилистна детелина

Това е един от най-силните символи на късмет. Поставете изображението на детелина на вашия телефон или на работния плот на вашия компютър. Това трябва да ви донесе много късмет.

Руна Турисаз

Руна Турисаз

Символизира случаен късмет и се съчетава чудесно с енергията на числото 7. Ето как изглежда руната:

Бял и черен кварц

Белият минерал привлича късмет и подобрява настроението. Черният кварц събужда в нас силата и желанието за работа, подсказва начини за решаване на проблеми.

Сега е времето да започнем да подреждаме живота си. Нека седмицата е прекрасна за всички нас!

 

2121

Вижте още:

Similar Posts