Астрология

Най-опасните дни през август: Кои са те и как да се предпазим

най-опасните дни през август

Най-опасните оставащи дни през август са 4. Нека да видим съветите на специалистите и да се подготвим за тях така, че негативните явления да не ни засегнат.

13 август – петък 13

Петък 13 -ти е по дефиниция опасен ден. На 13 -ти няма да има благоприятни астрономически събития, с изключение на престоя на растящата Луна във Везни. Луната под влиянието на елемента Въздух ще помогне по-лесно да се преодолеят възникналите проблеми, но това няма да ни спаси от неприятности. Внимавайте на този ден, обмисляйте думите си дръжте под контрол мислите си. Не пожелавайте на никого зло и излъчвайте позитивна енергия.

19 август – Меркурий в съвпад с Марс

Меркурий и Марс заедно са един много опасен аспект и няма абсолютно никаква разлика в кои знаци на зодиака са тези планети в момента. В този аспект абсолютно всичко е лошо, така че 19 -ти може да се счита за най-опасния ден през август след петък 13. Хората на този ден ще бъдат жестоки, алчни, потайни и много егоистични. Не очаквайте подкрепа, но предателството ще бъде изключително често срещано явление. Астролозите също така отбелязват, че на този ден много хора изневеряват на своите сродни души и харчат пари безцелно, защото просто не могат да устоят на изкушенията.

20 август – Уран преминава ретроградно

На 20 -ти Уран ще се обърне и ще започне да се движи в обратната посока. Той ще остане в това състояние до края на 2021 г. Докато тази планета се движи назад, ще имаме малки проблеми във всички области. Що се отнася до 20 август, този ден ще бъде белязан от преживявания, спонтанни оплаквания и неприятни спомени.

30 август – Меркурий преминава в знака на Везни

Меркурий във Везни не е много опасен, но това положение на планетата ще ни направи по –небрежни и донякъде непредпазливи. Паметта ще се влоши, главата ни ще се задръсти от всякакви нечестиви мисли. На този ден бъдете двойно внимателни, защото има шанс да тръгнете по грешен път. Хората могат да казват обидни неща, да дават празни обещания. Разграничаването на истината от лъжата ще бъде много по-трудно, което ще се отрази лошо както на финансовата, така и на любовната сфера.

Да, такива са прогнозите на астролозите, но нека все пак не забравяме, че всичко зависи единствено от нас! Така че, нека гледаме с оптимизъм към опасните дни през август и всичко ще се нареди, както сме го планирали.

9323

Similar Posts