Любов и връзки

Най-важните „НЕ ТРЯБВА“, които всяка ЖЕНА трябва да знае

Най-важните „НЕ ТРЯБВА“

Обичаме да се оправдаваме за мъжете. Той не се обажда, не пише, не прави нищо… Жената ще измисли триста извинения и извинения само за да прости и да поддържа илюзията за връзка…

Днес жените завладяват нови хоризонти, усвояват и измислят нови професии, укрепват вътрешното си ядро ​​и се превръщат в непроницаеми бронтозаври.

Но всяка иска да види истински мъж до себе си, на когото да се довери и който да остане с нея завинаги.

 

Основната грешка на дамите е, че след интегрирането си в новата система на живот, те дори не оставят шанс на мъжете да предприемат действия, решения и стъпки. Сами им помагат в собственото си завоевание…

Това е като да защитаваш крепост, но в същото време да изтече информация, която маркира бяла врата за безопасно и лесно влизане.

Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че …

Никога не трябва да помагате на мъж да ви завладее

Жените се страхуват да останат сами. Това е факт. Този страх идва от детството или е резултат от опит в лоши връзки. Жената отъждествява щастието си с мъжа до себе си. Тя е толкова самотна отвътре, изпитва такава липса на интерес към себе си, толкова й е трудно да остане в компанията си без никого, че при най-малкото запознанство с мъж, който повече или по-малко харесва, тя започва да разкрива карти с подсказки навсякъде, само и само да му помогне да я завладее.

В този момент мъжът се отпуска и спира да се държи сериозно. За какво му е да го прави? И така всичко се стича право в ръцете му. Ако нещо се случи, той лесно ще каже: „Ами ти ми се даде“.

Има и мъже, които нямат нужда от подсказки и помощ. Става въпрос за тези, които са уверени в избора си и ясно разбират, че вие ​​сте тяхната важна цел, тяхното желание, техният човек…

Има и други, които не си дават особено зор да действат, защото не възнамеряват да носят отговорност. Те с радост се интегрират в отношения с жени, които се страхуват от самотата. Уж я завладява, но сякаш всичко се случва от само себе си.

Защо жените го правят? Защо толкова много прибързват и влизат в отношения с мъже, за които не са сигурни, че искат в живота си? За да не изчезне великолепният принц другаде.

Обичаме да се оправдаваме за мъжете. Не се обажда, не пише, не прави нищо. Това е пряка информация, че просто е несериозен. Но една жена ще измисли триста извинения и оправдания, само за да прости и да запази илюзията за връзка.

Мъжът не си прави труд да решава проблеми и не я подкрепя. Какво пък толкова? Жената отново ще измисли извинение и ще намери начин да реши всичко сама.

Да, учат ни да поемаме инициативата в свои ръце. Но това е меко казано абсурдно.

Трябва да поемете инициативата в свои ръце само в един случай – ако се отнася само до вас. Тоест да поемете контрол над себе си, живота и щастието си. И в никакъв случай да не позволявате на някой да нахлуе там безпринципно, нагло, да се настани във всички кътчета на сърцето ви и да заживее удобно там.

Има и ситуации, в които жените толкова полудяват, че се борят за мъжете по всякакъв начин, бият се почти до смърт.

Жените започнаха да се обаждат първи, да пишат, да идват на входовете и да бдят, да посрещат мъжете от работа, да организират срещи, да обмислят всички малки неща, така че мъжът да не преуморява.

Жените започнаха да правят всичко възможно, за да заинтересуват мъжете.

Отстрани изглежда съвсем нормално, казват, жената е отворена. Но, всъщност, тя просто му осигурява лекота на завладяване. Не е нужно да учи нищо, всичко вече е поставено наготово в дланите му.

Много жени дори успяват да оправдаят нежеланието на мъжа да изгради сериозна връзка: те не напускат такъв мъж, за да изградят истинското си щастие, а седят и чакат. Оправдания колкото си щеш: той просто е уморен сега, още е млад и други. Всичко това ще мине и един ден той със сигурност ще предложи брак. Глупости.

Не се побърквайте!

Ако на етапа преди брака мъжът не проявява грижа, не ви докосва, тогава по-късно той напълно ще забрави, че жената има нужда от това, любезно оставяйки я да ръководи връзката, да се грижите за него и да решава всичко сама.

Няма нужда да държите мъж, който не заслужава

Той е жив човек също като вас. Ако иска да си тръгва, пуснете го. Няма нужда да прехвърляте целия ужас на ситуацията върху себе си и да се идентифицирате с най-лошата жена на планетата. Не.

Той просто е решил да си тръгне, защото е разбрал, че ви е трудно на двама ви. Това е всичко. Не измисляйте никакви планове за да го задържите, не правете отстъпки и не се преструвайте, че сте готови да изтърпите всичко, само за да остане с вас. Не си копайте гроба.

Ти си родена да бъдеш … жена

Целият свят е във твоите ръце. Лишаваш се от женска енергия, когато правиш „мъжки“ неща. Преставаш да бъдеш нежна и щастлива. Ставаш рицар. И не оставаш жена.

 

Не се обръщай отвътре навън заради него в опит да докажеш, че си най-прекрасната. Повярвай, ТВОЯТ мъж в живота вярва в това дори без доказателства. Той няма нужда от думи, той чувства всичко.

 

Не помагайте на мъжа да се доближи до вас

Оставете го да търси вашето благоволение. Позволете му да ви опознае, да опознае характера ви, да научи какво обичате. Не го лишавайте от прогресия стъпка по стъпка към върха. Мъжете имат нужда от това.

 

Най-лошото е, когато една жена влезе в битка с друга жена за сърцето на слаб мъж

Разберете, той просто не иска да вземе решение, защото всичко е наред и така, както си е, тоест, всички са доволни. Спрете тези битки. Бъдете по-силни и смело напуснете триъгълника. Ако се обичате достатъчно и искате да сте щастливи, не си губете времето в цирк с двама непознати.

Разберете, че не можете да преправите мъжа, който не е подходящ за вас и да го превърнете в идеалния образ. Не става така. Или е ТВОЯТ човек, или не.

В момента на ухажване вашето поведения е ключът към това по какъв път ще се развият вашите бъдещи взаимоотношения. Вашата задача е да останете себе си и да вдъхновите мъжа за по-нататъшни действия.

Той е завоевател. Той се нуждае от препятствия и истинска награда накрая.

Трябва да обичате себе си, да се цените и той иска да чува гласа ви възможно най-често, да държи ръката ви, да показва внимание. За да разбере, че до вас се чувства най-щастливият, най-силният, най-увереният и истински мъж.

Истинската ви задача е да останете себе си и да вдъхновите мъжа за действия, дела и завоевания. Трябва да се сприятелите със себе си, да се обичате и да вярвате, че имате право на щастие.

Не е нужно да се бориш за любовта. Любовта и връзките са радост и щастие, а не примирие след война…

789

Similar Posts