Любов и връзки

Не мечтайте за мъж, който е без недостатъци, мечтайте за истински мъж

не мечтайте за мъж без недостатъци

Било ли е разбивано сърцето ви поне веднъж? Ако отговорът е положителен, то вероятно знаете колко тежко е да разбереш, че доверието ти е било предадено. След подобно нещо човек се чувства сякаш някак си празен, а болката не стихва дълго време.

Току-що описахме най-характерните симптоми на разбитото сърце. И ако точно в този момент те са ваш неканен спътник, можем да ви кажем само едно – колкото и да ви е трудно сега, знайте, че това ще премине! И, както и останалите неща в живота, колко дълго ще трае мъката, зависи единствено от вас и от никого другиго.

Вероятно вече се заричате, никога повече да не обичате и никога повече да не отваряте сърцето си за някой, който отново би ви наранил. Както и да не нарушавате никога вече собствените си правила.

Но не забравяйте, въпреки неприятният опит, все пак взаимната любов е най-удивителното нещо, което една жена може да получи от мъжа на своето сърце. Затова не се отказвайте от любовта …

Запазете сърцето си за някой, който няма да наруши обещанията си и който си струва да имате до себе си.

Защото, ако избирате внимателно, никога вече не ще позволите да разбият сърцето ви.

Стабилният партньор притежава редица важни качества, но преди всичко той никога няма да позволи да страдате.

Вярно е, понякога в отношенията между партньорите настъпва хаос, но това е нещо съвсем нормално, това е същността на любовта. Важното е, че сте с достоен мъж до себе си. Тогава всички перипетии ще бъдат преодолени с лекота.

Избирайте такива мъже, чиито действия съвпадат с думите. Ако веднъж е обещал нещо, истинският мъж никога не би си позволил да не го изпълни.

Избирайте мъже, които си струват риска. Тогава, дори и да стане трудно да продължите напред, поне ще сте сигурни, че той няма да ви изостави заради трудностите, защото ще ви цени и ще е напълно наясно, че животът му е по-добър с вас, отколкото без вас.

Търсете мъж, който ще си струва всичките ви жертви, такъв, който изпълва сърцето и душата ви с щастие и любов. 

Просто знаете, че компромисите в това отношение ще ви излязат солено. Запазете сърцето си за този, който, въпреки че не може да размества планини, е готов да ги прекоси заради вас.

Мечтайте за стойностен мъж. Такъв, който ще ви позволи първо да обичате себе си, така че докато сте заедно, неусетно ще се превърнали в най-добрата версия на самите себе си.

Не мечтайте за мъж, който е без недостатъци. Няма такива мъже.

Напротив, вашият избраник трябва да е реален.

Мечтайте за някой, чийто свят е пълен с хобита, които го правят щастлив.

Мечтайте за независим мъж, който не се страхува да плаче, защото е достатъчно смел, за да покаже слабостта си.

Мечтайте за съвършено несъвършен и истински мъж, който ще повиши вашите стандарти, защото знае, че го заслужавате.

1556

Similar Posts