Във форма Здраве Любов и връзки

Нежеланието за ceкc при жените: Какви могат да бъдат причините

нежелание за интимност при жените

Повишете либидото си с помощта на йога

Нежеланието за ceкc напоследък тормози все повече и повече дами. Учените отдават това най-вече на постоянния стрес, на който е изложена съвременната жена, а също и на хормоналните контрацептиви. Проблемът е сериозен и може да доведе до много неприятни последици, включително и до пълно разпадане на връзката с партньора.

Как могат дамите да повишат либидото си?

 

Нежеланието за ceкc – какви могат да бъдат проблемите?

Психолозите са категорични – не прекалявайте с гоненето на кариера, а посветете повече време на семейството си. Още един сигурен метод е йогата. Тя ще възстанови така  необходимия хормонален баланс и ще повиши либидото ви до необходимото ниво.

Методът работи безотказно, но веднага трябва да отбележим, че проблемът с ниското либидо при жените може да се дължи не само на хормонален дисбаланс, а и на други проблеми – например, подсъзнателно отхвърляне на партньора, в резултат на развитието на различни психологически комплекси или развитие на чувство за вина.

Разбира се, дори и да е така, йога отново може да бъде много полезна, защото това е философия на мира и приемането на собственото аз, но все пак, добре е да се потърси и помощта на психолог.

Още възможни причини за ниско либидо при жените:

  • Твърде ниско производство на полови хормони
  • Общо изтощение

И за двете, специален комплекс от асани може да помогне много.

За ниското производство на полови хормони са препоръчителни асани, които стимулират жлезите с вътрешна секреция, а при общо изтощение, наблегнете на тези, които са специално за възстановяване на жизнеността – така наречените обърнати асани.2993

Similar Posts